Vedete internaționale care au devenit mame după 40 de ani

Au așteptat să împlinească 40 de ani pentru a trece prin experiența maternității. Nu au avut copii până la această vârstă, fie din cauza problemelor de fertilitate, fie pentru că au dorit să-și facă o carieră, fie pentru că nu și-au putut convinge soții că e timpul.

Iată câteva vedete internaționale care au devenit mame după 40 de ani!

Celine Dion

Cântăreața a devenit pentru a doua oară mamă la vârsta de 42 de ani. În octombrie 2010 aceasta a adus pe lume o pereche de băieței gemeni, Eddy și Nelson. Împreună cu soțul său, Rene Angelil, mai au un băiețel, născut în 2001.

citește și: Vedete despre care nu știai că au frați sau surori gemene

Halle Berry

Halle Berry este una dintre vedetele internaționale care a reușit să devină mamă abia după împlinirea vârstei de 40 de ani. Actrița, împreună cu iubitul său canadian, Gabriel Aubry, au devenit în martie 2008 părinți ai unei fetițe pe nume Nahla.

Salma Hayek

Actrița a devenit prima oară mamă în septembrie 2007. La vârsta de 41 de ani aceasta a născut-o pe Valentina Paloma, împreună cu multimiliardarul francez, Francois Henri Pinault.

Nicole Kidman

În căsătoria cu Tom Cruise nu a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală, adoptând doi copii. Însă în timpul căsătoriei cu Keith Urban, la vârsta de 41 de ani, vedeta a născut-o pe drăgălașa Sunday Rose. Doi ani mai tarziu, a devenit din nou mamica unei fetițe, dar de data aceasta a apelat la o mamă-surogat.

Monica Belucci

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, actrița italiană Monica Bellucci a născut-o pe Deva la vârsta de 39 de ani. Cel de-al doilea copil, un băiețel pe nume Leonie, a apărut pe lume când actrița avea 45 de ani.

citește și: Vedete care au renunțat la carieră pentru a deveni mame

Madonna

Madonna are o familie mare, cu mulți copii, atât naturali, cât și adoptați. Diva pop, la 42 de ani, l-a născut pe Rocco, ultimul copil născut.

Vedete din România

Luminița Anghel

În anul 2011 Luminița Anghel a avut parte de supriza vieții ei, rămânând însărcinată când credea că nu se va mai întâmpla acest lucru. Vedeta a născut un băiețel în luna decembrie, la vârsta de 43 de ani. Această mai are încă doi copii adoptați, Măriuca (5 ani) și David (16 ani).

Daniela Gyorfi

O altă vedetă din România, după multe încercări și eșecuri în a concepe un copil, vedeta a devenit mamă la vârsta de 42 de ani, alături de George Tal. Aceasta a născut o fetiță, pe nume Maria, în februarie 2011.

citește și: Vedete internaționale care au mai mult de trei copii

Gabriela Firea

În luna mai 2012, la vârsta de 40 de ani, prezentatoarea TV Gabi Firea l-a născut pe Petru David, alături de soțul ei, Florin Pandele, primarul orașului Voluntari. Aceasta mai are un baiat, Tudor, din căsătoria anterioară.

Prințesa Lia

Printesa Lia a șocat întreaga lume atunci când a anunțat că va deveni mămică la vârsta de 58 de ani. Prințesa, alături de soțul său, Prințul Paul, l-a născut pe Carol Ferdinand, în ianuarie 2010.

Nadia Comăneci

În anul 1996, Nadia Comăneci s-a căsătorit cu fostul gimnast Bart Connor, iar 10 ani mai târziu, la vârsta de 44 de ani, a adus pe lume un băiețel, pe nume Dylan Paul Connor.

Tu ce alte vedete care au devenit mame după 40 de ani cunoști?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.