Vedete internaționale care au mai mult de trei copii

Sunt cunoscute pentru succesul în carieră, însă nu toți cunosc faptul că acasă îi așteaptă cea mai mare realizare – copiii. Și nu doar unul sau doi, ci chiar mai mulți. Iată care sunt vedetele internaționale care au mai mult de trei copii!

Nicole Kidman

Vedeta în vârstă de 54 de ani, este mamă a patru copii. În urma căsătoriei cu Keith Urban, Kidman are două fete – de 11 și 13 ani. În trecut, Kidman a avut o relație cu actorul Tom Cruise, iar divorțul lor din 2001 a fost unul scandalos. Chiar dacă nu au avut copii biologici, Nicole Kidman și Tom Cruise au adoptat în timpul mariajului lor o fetiță, pe nume Isabella, în vârstă în prezent de 29 de ani și un băiat Connor în vârstă de 27 de ani.

Victoria Beckham

Fosta membră a trupei Spice Girls, căsătorită de mai bine de 20 de ani cu soțul ei, David Beckham, are 4 copii. Aceasta nu doar o dată a apărut în fotografii alături de cei patru copii ai ei, Brooklyn, 21 ani, Romeo, 18 ani, Cruz, 15 ani, şi Harper, 9 ani.

Bruce Willis

Căsătorit cu actrița Demi Moore, actorul are împreună cu ea 3 copii. Prima lor fiică, Rumer, s-a născut pe 16 august 1988. Nașterea celei de-a doua fiice a lor, Scout, a urmat pe 20 iulie 1991. Al treilea și ultimul lor copil, Tallulah, s-a născut pe 3 februarie 1994. Familia lui Willis s-a extins atunci când s-a căsătorit cu Emma Heming, cu care are împreună doi copii – Mabel Ray, născută în aprilie 2012 și Evelyn Penn, născută în mai 2014.

Jessica Alba

Jessica Alba este mamă a trei copii, două fiice și un fiu, Honor Marie (15 ani), Haven Garner (11 ani) și Hayes (5 ani). Actrița și soțul ei, producătorul Cash Warren s-au cunoscut în anul 2004, pe platourile de filmare ale peliculei Fantastic Four. Relația și-au oficializat-o în Los Angeles, în mai 2008.

Eddie Murphy

Comediantul în vârstă de 60 de ani, a devenit tată pentru a zecea oară în anul 2018. Eric, în vârstă de 32 de ani este primul fiu pe care Murphy l-a avut împreună cu fosta sa soție, Paulette McNeely, iar cea mai mare fiică se numește Bria. Al doilea fiu al actorului, Christian, a cărui mamă este Tamara Hood, are 31 de ani. Alături de Nicole Mitchell Murphy, Eddie are 4 copii – Bella Zahra, 19 ani, Zola Ivy, 22 ani, Shayne Audra, 27 de ani și Bria și Miles de 29 de ani. Angel Iris este fiica de 14 ani, pe care a avut-o împreună cu Mel B, fosta Spice Girls. Împreună cu Paige Butcher, Eddie are doi copii – Izzie Oona și Max Charles.

Tu ce vedete cu mai mulți copii cunoști?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.