Hai să ne cunoaștem

Bună!
Suntem Veronica și Anna – mame imperfecte, jurnaliste. Am creat acest spațiu pentru femeile care știu să-și asume mai multe roluri.
Femeile inteligente, active, puternice, curioase, nonconformiste…
Credem cu tărie că nu există oameni perfecți, însă fiecare mamă este perfectă pentru copilul său.
Ne place libertatea de a lucra de oriunde și oricând. Iar tu ai  posibilitatea să accesezi această revistă online fie că ești cu copilul la sân, fie că îl adormi. Sau poate ești într-un ambuteiaj, sau într-o pauză la muncă. Datorită tehnologiei suntem atât de aproape unele de altele. Poţi să ne și scrii ce ai vrea să găseşti pe acest site. Sperăm astfel să construim împreună o comunitate strâns unită în care să împărtășim sfaturi zilnice despre sănătate, frumusețe, relația cu copilul. Să cunoaștem oameni care inspiră, să învățăm să fim mai bune.
Pentru că știm din proprie experiență care îți sunt prioritățile, ne-am gândit să nu-ți pierzi timpul cu informație fără rost, ci să-l investești în ceva ce ți-ar crea starea ta de bine. Aici găseşti știri pozitive, interviuri motivaționale, articole utile și care să inspire. Ne dorim ca împreună să petrecem timpul într-un mod cât mai plăcut.