Cupluri de vedete care au apelat la mame surogat

Mai multe cupluri de vedete din showbizul internațional au apelat la mame surogat. Acestea fie nu au putut concepe un copil, fie au avut probleme de sănătate și nu au mai putut da naștere altor copii.

Iată 5 cupluri care au făcut acest lucru!

Nicole Kidman & Keith Urban

Nicole Kidman & Keith Urban au apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a aduce pe lumea cea de-a doua fetiţă din familia lor. Faith Margaret s-a născut în 2010, la doi ani după ce Nicole Kidman a adus pe lume primul său copil – o fetiţă pe nume Sunday Rose. Amintim că actriţa mai are doi copii înfiaţi din căsătoria cu Tom Cruise.

Kim Kardashian & Kanye West

Kim Kardashian şi Kanye West au apelat şi ei la mama surogat. După ce a născut doi copii, Kim a avut mai multe probleme de sănătate care au împiedicat-o să mai dea naştere şi altor copii. Tocmai de aceea, au decis să apeleze la această posibilitate. Totuşi, pentru Kim a fost o experienţă ciudată şi chiar frustrantă, deşi a încercat să fie cât mai prezentă la toate consultaţiile şi examinările.

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick au împreună o fetiţă pe care au conceput-o pe cale naturală şi căreia actriţa i-a dat viaţă în 2002. Totuşi, după 7 ani de la această experienţă, cuplul a decis să-şi extindă familia, dar de această dată prin intermediul unei mame surogat. Astfel au apărut pe lume gemenele Marion Loretta și Tabitha Hodge.

Elizabeth Banks & Max Handelman

În 2011, actrița Elizabeth Banks împreună cu soțul său Max Handelman au dezvăluit nașterea primului copil prin intermediul unei mame purtătoare. Starul a descris pe blogul său dificultățile pe care le-a întâmpinat încercând să conceapă, ajungând în final la soluția unei mame care avea să îi poarte copilul. Un an mai târziu, cei doi au devenit părinții celui de-al doilea copil făcut pe aceeaşi cale.

Lucy Liu

Actriţa Lucy Liu, cunoscută şi ca unul din îngerii lui Charlie, își exprima dorința de a avea un copil încă în 2013. Iar în 2015 a dezvăluit deja apariţia fiului său, Rockwell Lloyd. Liu este o mamă singură şi a explicat într-un interviu recent că a apelat la o mamă surogat întrucât a fost doar opțiunea potrivită pentru actriţa care lucra mult şi nu ştia când şi dacă va putea face o pauză.

Tu ce alte vedete care au apelat la mama surogat cunoști?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.