Ce destinații au ales vedetele-mămici pentru odihna din această vară

Odată cu sfârșitul pandemiei și cu redeschiderea granițelor, au început și vacanțele peste hotare. După doi ani în care majoritatea dintre moldoveni au stat acasă, anul acesta au profitat din plin și au mers la odihnă în alte țări.

Iată ce destinații au ales vedetele-mămici pentru odihna din această vară!

Marcela Dedin

„După pandemie, după vreo patru ani la rând de bebelușie, după zeci de îmbolnăviri de la mic la mare și, la final, după o zi de așteptare în aeroport…în sfârșit vacanța multașteptată”, a scris prezentatoarea TV pe pagina sa de Instagram. Frumoasa mămică se odihnește în aceste zile pe malul mării împreună cu soțul și cu cei trei băieți.

Kate Black

Kate și soțul său Cristian, alături de cei doi copii, își petrec vacanța pe malul mării, în Turcia. „Medicul mi-a zis să merg să mă odihnesc liniștită. Sunt ultimele săptămâni în care mai pot zbura cu avionul „, a menționat bloggerița, însărcinată în luna a șaptea.

Olesea Rașcu

Interpreta a ales ca destinație de odihnă Italia. Aceasta are parte de o vacanță activă, căci nu doar se odihnește pe malul mării, ci se și plimbă pe străzile siciliene, ba chiar face și sport.

Rodica Rusu

După câteva zile de odihnă în Spania, frumoasă prezentatoare a mers în Grecia împreună cu băiețelul său. „Mi-am luat doza de vitamina D la mare și revenim acasă, la vitamina M”, a scris aceasta pe profilul său de Instagram.

Rodica Untilă

Bloggerița s-a întors recent din Turcia, unde s-a odihnit pe malul mării alături de fiica sa și de soț. Tot acolo, aceasta și-a sărbătorit și ziua de naștere.

Marina Cârnaț

Bloggerița și mama a opt copii s-a odihnit și ea cu familia în Turcia, Antalya. Aceasta a povestit pe contul său de Instagram toată experiența, dar se pare că întreaga familie a profitat din plin de această vacanță.

Veronica Ghimp

La începutul acestei veri, jurnalista și interpreta Veronica Ghimp a mers cu familia extinsă pe malul mării în Turcia. Aceasta a petrecut timp frumos cu cei trei copii ai săi, în aceeași perioadă sărbătorind și ziua de naștere a fetiței mai mari.

Natalia Madan

Bloggerița se odihnește în aceste zile pe plajele din Grecia, împreună cu soțul și cei doi copii. Deși nu e prima dată când merg pe insulele grecești, Natalia spune că revine aici de fiecare dată cu drag.

Irina Kovalsky

Familia interpretei se află în această perioadă în Antalya, Turcia. Aceștia au parte de multe distracții, iar Irina demonstrează că e posibil să te odihnești și cu trei copii. „Îmi place aici frumusețea naturii. Peste tot e verde, iar culoarea marii e cu adevărat minunată”, a povestit Irina urmăritorilor săi de pe Instagram.

Tu unde vei merge la odihnă în această vară?

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.