Vedete despre care nu știai că au frați sau surori gemene

Multe vedete de la Hollywood își țin în secret viața privată. Faptul că au frați sau chiar frați gemeni, de cele mai multe ori este ținut în taină. Totuși, unele detalii despre acestea sunt cunoscute.

Iată câteva vedete despre care nu știai că au frați sau surori gemene!

Scarlett Johansson

Despre fratele geamăn al actriței, Hunter, se știe că este cu trei minute mai mic decât ea și au jucat împreună în filmul „Manny and Lo”. De asemenea, acesta a lucrat la campania electorală din 2008 a lui Barack Obama.

Ashton Kutcher

Starul are un frate geamăn, Michael, care suferă de epilepsie cerebrală de la o vârstă fragedă. Acesta locuiește în Iowa cu soția și copiii.

Dylan și Cole Sprouse

Dylan Thomas Sprouse și Cole Mitchell Sprouse sunt doi actori italieni gemeni. Aceștia s-au născut în Arezzo, Italia, după care s-au mutat în Long Beach, California. Primul rol major într-un film l-au avut în Big Daddy, împreună cu Adam Sandler.

Gisele Bundchen

Celebrul model Gisele are o soră geamănă, Patricia. Acestea mai au alți patru frați și surori – Raquel, Graziela, Gabriela și Rafaela.

Vin Diesel

Starul american mai are un frate geamăn – Paul – care este editor de film.

Jon Heder

Starul mai are încă un frate geamăn, care face parte tot din lumea cinematografiei. Aceștia mai au încă patru frați: Doug, Adam, Rachel și Matt.

Tu ce alte vedete care au frați sau surori gemene cunoști?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.