Vedete care au renunțat la carieră pentru a deveni mame

Maternitatea și cariera se combină perfect, însă nu toate mamele sunt gata să meargă la serviciu, având un bebeluș. Dacă unele femei își fac mai întâi o carieră, apoi copii, altele renunță la carieră în favoarea familiei. Este și cazul unor vedete cunoscute.

Iată cine dintre staruri au renunțat la carieră pentru a deveni mame!

Cameron Diaz

După ce a jucat în ultimul ei film – „Annie” –  lansat în anul în 2014, Cameron Diaz, în vârstă de 48 de ani, s-a căsătorit cu artistul Benji Madden la vârsta de 48 de ani. Aceasta a decis să se retragă din viața publică, iar în 2020 a devenit mama pentru prima oară. În cadrul unui interviu, actrița a declarant că actoria nu reprezintă la moment o opțiune pentru ea și că nu își poate imagina viața fără fiica ei, Raddix.

Jessica Biel

Jessica Biel, în vârstă de 39 de ani, a devenit mamă pentru prima oară în anul 2015, alături de soțul său, Justin Timberlake. De atunci aceasta s-a dedicat complet vieții de familie. Cuplul mai au împreună un fiu, care s-a născut în 2020.

Teo Trandafir

După 12 ani de televiziune, Teo Trandafir a decis în 2008 să se retragă din televiziune. Dupa ce a ieșit din lumina reflectoarelor, Teo s-a ocupat mai mult de fetiţa ei, Maia. Când fiica acesteia a crescut și nu a mai avut atât de multă nevoie de ea, Teo s-a întors în televiziune.

Jennifer Garner

Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben Affleck, cu care are trei copii, a renunțat la proiecte pentru a se dedica micuților. La cei 49 de ani, Jennifer și-a prioritizat rolul de mamă și petrece foarte mult timp alături de fiul și cele două fiice ale sale.

Mihaela Rădulescu

În 2009, Mihaela Rădulescu a surprins pe toată lumea anunţând în direct în cadrul emisunii pe care o modera că se retrage din televiziune. Aceasta s-a mutat împreună cu fiul său, Ayan, la Monaco. Atunci când Ayan a mai crescut, Mihaela s-a întors în televiziune.

Julia Roberts

După căsătoria cu Danny Moder în anul 2002, Julia Roberts acordă toată atenția familiei sale. Astfel, pentru a nu sta departe de soț și de cei trei copii, actrița alege cu grijă rolurile pe care urmează să le joace.

Christina Aguilera

Interpreta de muzică pop este foarte mândră de familia sa. Atunci când l-a născut pe Max, primul său copil, aceasta s-a îndepărtat din lumina reflectoarelor. În prezent aceasta are doi copii şi mai lansează uneori câte o piesă, dar tot familia rămâne o prioritate.

Tu ce alte vedete care au renunțat la carieră în favoarea familiei cunoști?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.