De ce să ții cont atunci când cumperi brad artificial pentru sărbătorile de iarnă

Iarna este tot mai aproape, iar dacă obișnuiești să decorezi casa la 1 decembrie, probabil că deja ești în căutarea bradului pentru locuința ta. În comerț vei găsi o mulțime de modele, însă nu toate vor fi potrivite pentru ceea ce-ți dorești. În plus, comercianții vor face orice pentru a te asigura că un anumit brad este ceea de ce ai nevoie.

Pentru a nu te lăsa ademenită de oferte, dar și pentru a nu cădea în plasa vânzătorilor, iată de ce să ții cont atunci când cumperi un brad artificial pentru sărbătorile de iarnă!

COST

Chiar dacă, în unele cazuri, bradul artificial ar putea avea un preț mai ridicat decât cel natural, ai în vedere faptul că acesta poate fi utilizat mai mulţi ani la rând. Cei mai mulți brazi artificiali din PVC rezistă cu stoicism 5 – 8 ani. Dar, există și brazi artificiali de lux fabricați dintr-un material mai rezistent care pot ajunge cu ușurință la 10 – 15 sau chiar 20 de ani de utilizare. 

ESTETICĂ

Un brad artificial va arăta perfect pe toată perioada sărbătorilor și poți pune pe el orice fel de decorațiuni. Astfel, coloritul acestuia nu i se schimbă, crengile nu i se lasă și nu-și pierde frumusețea.

SĂ NU LASE MIZERIE

Uneori, chiar și brazii artificiali pot lăsa mizerie pe covor și le pot cădea acele. Nu ezita să investești într-un brad de foarte bună calitate, care nu doar că va avea un aspect foarte realist, dar și va rămâne cu acele pe crengi mulți ani. Cu un brad artificial nu trebuie să-ți faci probleme că e nevoie să-l uzi sau că e prea cald în casă și se poate vesteji.

SĂ FIE UȘOR DE DEPOZITAT

Chiar dacă brazii artificiali sunt mai ușor de depozitat, atunci când achiziționezi unul, asigură-te că ai suficient spațiu în care să-l ții pe parcursul anului. Cei mai mulți brazi artificiali  vin cu suport propriu și au un sistem inteligent de desfacere, dar chiar și așa, dacă nu-ți permite spațiul, nu cumpăra un brad prea mare.

VEI ECONOMISI TIMP

Atunci când trebuie să cumperi un brad natural, trebuie să mergi la piață sau supermarket și pierzi timp pentru a-l alege. Și așa în fiecare an. Când alegi să cumperi un brad artificial, faci asta doar o singură data și economisești timp pentru ceilalți ani. Ține cont și de acest aspect.

Dacă și tu iubești brazii naturali, alege să-i lași vii în continuare, protejează-i și optează pentru un brad artificial!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.