Accesorii de iarnă care nu trebuie să lipsească din garderoba ta

În această iarnă, există câteva accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Acestea sunt un must al sezonului și nu doar că îți vor ține de cald, dar și te vor ajuta să arăți bine. În plus, îți vor îmbunătăți starea de spirit și îți vor face iarna mai frumoasă.

O geacă de fâș

Anul acesta, geaca de fâș, în special cea voluminoasă, este la mare căutare. Aceasta poate fi combinată cu orice haină, fie că e vorba de hanorac și blugi sau bluze și fuste. Cu o astfel de geacă, fii sigură că nu îți va fi frig.

O pereche de cizme din piele

Cizmele din piele nu se demodează niciodată. Fie că alegi cizme scurte sau peste genunchi, acestea îți vor proteja picioarele de frig, dar și te vor face să arăți întotdeauna bine, indiferent de hainele pe care le porți. Alege cu încredere cizmele din piele, căci sunt impermeabile și pot fi purtate atât pe ninsoare, cât și pe timp de ploaie.

O geantă supradimensionată

În acest an sunt la modă gențile mari, voluminoase. Poți alege o geantă cu baretă scurtă, pe care s-o porți în mână sau cu baretă lungă, pentru a o purta pe umăr. Într-o geantă supradimensionată îți încap o mulțime de lucruri și vestea bună este că o poți purta oriunde.

Ciorapi și șosete groase

Dacă în anotimpul cald ciorapii nu își au rostul, iarna aceștia sunt o adevărată salvare când e vorba de protecția picioarelor. O pereche de ciorapi potriviți vor ține de cald și te vor ajuta să obții un look de invidiat. Aceștia pot fi purtați pe sub pantaloni, în zilele geroase, sau cu o fustă sau rochiei, în zilele în care vrei să arăți bine, fără a suporta frig.

O pereche de mănuși

Mănușile nu trebuie să lipsească din geanta ta, mai cu seamă atunci când ai multe întâlniri și e nevoie să mergi mai mult timp pe jos. Deși par mai mult pentru copii, mănușile cu un deget sunt cele mai potrivite, căci țin de cald mult mai bine decât cele cu mai multe degete sau cele de piele, care țin răcoare.

Un fular mare

Iarna, când e ger, ninsoare și frig, un fular supradimensional e ceea de ce ai nevoie pentru un plus de căldură. Acest accesoriu va fi întotdeauna elegant și cald, de aceea nu ezita să-ți achiziționezi unul.

Tu ce accesorii pentru iarnă porți?

Foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.