Top 5 accesorii pe care să le porți în 2023

Accesoriile ne schimbă complet ținutele. Acestea le dau mai multă culoare și frumusețe. Indiferent de accesoriul ales, acesta trebuie să se potrivească pieselor vestimentare pe care le porți, dar și formei feței tale, culorii părului și ochilor, cât și staturii.

Iată top 5 accesorii pe care să le porți în 2023 și care nu ar trebui să lipsească din colecția ta!

Eșarfele

În special în perioada caldă a anului, eșarfa te poate ajuta nu doar să-ți protejezi podoaba capilară de razele soarelui, ci și să arăți mult mai șic. De exemplu, o poți prinde la geantă, o poți folosi pe post de curea, o poți prinde în păr sau la mână, ca și brățară. Cu ajutorul unei eșarfe îți vei transforma complet ținuta!

Accesorii strălucitoare

În anul 2023 sunt la modă hainele și accesoriile strălucitoare, care scot din anonimat orice ținută. Optează pentru accesorii cu diverse inserții metalice, lanțuri, ștrasuri, sclipici sau cristale și cu siguranță vei străluci la propriu. Ai grijă doar să nu combini aceste accesorii cu altceva exuberant, ci să lași să fie acestea punctul de atracție a ținutei.

Bijuterii cu perle maxi

Și în acest an sunt în vogă perlele, însă într-o versiune maxi și foarte maxi. Dacă vrei să adaugi un plus de efect ținutelor tale, alege coliere cu perle mari sau cercei cu perle care depășesc dimensiunile cu care te-ai obișnuit. Ideal este să porți accesorii cu perle mari, dar de dimensiuni diferite, pentru a scoate în evidență anumite puncte cheie ale ținutei.

Gențile de umăr baguette

În materie de genți, au revenit în trend gențile de umăr baguette. Chiar dacă acestea sunt de dimensiuni mici, sunt destul de încăpătoare și se potrivesc oricărei ținute.

Bijuterii cu forme geometrice

Pe lângă perlele maxi, sunt la modă și formele geometrice,care ne întorc ușor spre moda anilor ‘80 și ‘90, atunci când se purtau cerceii masivi, colierele cu forme geometrice și inelele groase din aur. Astfel, nu ezita să porți modele de cercei cu forme triunghiulare sau chiar pătrate. De asemenea, îți poți îndrepta atenția și către diverse coliere cu medalioane în forme geometrice.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.