Ce accesorii de cap sunt la modă în sezonul rece

În perioada rece a anului, nu doar mâinile și picioarele au nevoie de protecție, ci și capul. Fie că purtăm căciulă, eșarfă sau orice alt accesoriu, acesta ne va face să arătăm bine, dar și ne va ține de cald. Uneori totuși e dificil să decidem ce să purtăm, pentru a fi în pas cu moda.

Iată ce accesorii de cap sunt la modă în sezonul rece!

Bereta
O beretă te va scoate întotdeauna din anonimat. Fie că e din lână, blană, piele sau chiar denim, bereta ține de cald și va completa perfect ținuta, indiferent dacă porți rochii, fuste sau pantaloni. Aceasta se potrivește și cu un cojoc sau cu un palton lung. În acest sezon, optează pentru beretele negre, cu diverse inscripții brodate.

Căciula cu pompon
Genul acesta de căciulă nu este nicidecum una copilărească, ci este potrivită tuturor vârstelor. De asemenea, aceasta nu se poartă doar la schi, ci la orice ținută. Găsești în comerț o mulțime de modele și culori. Asigură-te că o alegi pe cea care ți se potrivește.

Șapca
Chiar dacă nu toate femeile preferă să poarte șapcă, aceasta este un accesoriu care protejează foarte bine capul de frig. Poți purta șapca la diverse outfituri, însă trebuie să știi că se potrivește perfect cu ținutele casual. Anul acesta sunt la modă șepcile în culori neutre și calde.

Pălăria
În zilele mai puțin geroase, alege să-ți protejezi capul cu o pălărie. În acest sezon designerii oferă o gamă largă, potrivite pentru orice preferință. Indiferent de culoarea aleasă, ai grijă ca pălăria să se combine cu nuanțele celorlalte accesorii pe care le porți.

Căciula simplă
Căciula simplă va fi mereu la modă. Aceasta se poartă în special la ținutele casual. Pentru outfiturile mai elegante, alege pălăriile sau beretele.

Eșarfa
Șalinca bunicii este la modă și anul acesta, dar nu toate femeile o au. O eșarfă însă se găsește în garderoba oricui. Astfel, află că aceasta poate fi purtată și atunci când afară e frig. Legată la spate sau sub barbă, din lână, cașmir sau mătase, eșarfa va completa perfect ținutele cu fuste sau rochii.

Tu ce accesorii pentru cap preferi să porți în perioada rece a anului?

Sursa – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.