La ce evenimente poți merge duminică în Capitală cu familia

Prima duminică din luna august se anunță a fi una fierbinte. Meteorologii au emis cod galben de caniculă, de aceea este foarte important să ne hidratăm și să aplicăm crema de protecție solară atunci când mergem în aer liber. Tot în această duminică vor avea loc și câteva evenimente frumoase, numai bune pentru distracție și voie bună.

Iată la ce evenimente poți merge duminică în Capitală cu familia!

Spectacolul „Gogoșica” la Odeon

Teatrul Planeta Clounella va juca în această duminică Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii – „Gogoșica”, potrivit copiilor de la trei ani în sus. În roluri: Elena Gradinaru, Cristina Tapu, Daniela Vizin, Anatolie Hariton, Vica Florea, Eugen Șveț. Spectacolul va începe la ora 11:00 și va fi jucat în incinta „Odeon”.

Spectacolul „Aventurile lui Căstănel” la Teatrul „Licurici”

Tot în această duminică, actorii Nina Lefter, Ion Ambrosie și Alexandra Albintanu de la Teatrul „Licurici” vor juca spectacolul în limba română „Aventurile lui Căstănel”. Acesta va începe la ora 11:00, iar costul unui bilet pentru maturi și pentru copiii de la doi ani în sus este de 50 de lei.

Iarmaroace și târguri

De asemenea, în sectoarele capitalei se vor desfășura iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone, dar și târguri de caritate.

Astfel, pe Calea Ieșilor, 11/4, va avea loc Târgul produselor agroalimentare autohtone, organizat de SRL „Sweet Mary”.

În sectorul Botanica, pe bd. Decebal, 2 va avea loc manifestarea culturală cu ocazia Zilei Feroviarului.

Totodată, pe adresele:  bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170 și str. Butucului va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Centru, va fi organizat Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume pe adresele:  str. V. Alecsandri, 8, colț cu str. Lacului, str. Ismail 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30. De asemenea, pe str. Tiraspol, 5-9, va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe 7 august, în scuarul „Mezon”, bd. Moscova, 21, va avea loc un târg de caritate, organizat de A.O.„Copii Ploii”.

În același sector, până pe 14 august, a.c., va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/,str. A. Doga, 35; str. Ceucari, 8.

Pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (30.07-02.09.2022).

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.