Evenimente de weekend pentru familie

Acest weekend va fi unul ploios și fără soare. Cu toate acestea, contează atmosfera din suflet și din casă, iar când ai copii, vremea posomorâtă nu mai contează. Dacă nu vrei să vă plictisiți acasă, puteți ieși în oraș, unde vor fi organizate multe evenimente frumoase.

Iată câteva evenimente de weekend pentru familie, de la care nu trebuie să lipsești!

19 noiembrie

Pasărea pre limba ei piere – Spectacol pentru copii

Toţi ne naştem cu darul de a rosti cuvinte, dar nu toţi ştim cum să le mînuim. E şi cazul Vrăbioiului lăudăros, care nu mai încetează să tot vorbească despre sine, obosindu-i pe toţi cei din jur. O păţeşte rău, este pedepsit şi înţelege pînă la urmă că lauda de sine nu miroase-a bine.
Spectacolul este jucat de Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”, la ora 11:00.

20 noiembrie

Cel Mai Scump Cadou – Spectacol Tematic Interactiv de Animație pentru Copii

Spectacolul  „Cel mai scump cadou” este o quintesență a spectacolului „De ziua ta, mămico” jucat în premieră pe 06 martie 2022, în care învățăm cele mai frumoase cadouri se ascund în noi – oamenii, iar cel mai de preț cadou este iubirea noastră necondiționată față de persoanele pe care le iubim.
Spectacolul este jucat de Teatrul Planeta Clounella, la ora 11:00, la Odeon.

Păcală și Tândală – Spectacol pentru copii

Teatrul Guguță este solidar cu oamenii din Ucraina, astfel o parte din suma adunată din vânzările biletelor va fi donată pentru ajutorul refugiaților.
Spectacolul este jucat de Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”, la ora 11:00.

Premieră! POVESTEA UNUI LICURICI – Spectacol pentru copii

Spectacolul este jucat de Teatrul Republican de Păpuşi „Licurici”, la ora 11:00 și 12:30.

Neon Creepy Kids Party – Petrecere pentru copii

Trecând challenge-ul moderatorului petrecerii, copii vor păși în lumea paralelă plină de culori fluo. Efectele de lumini, fum, bulele de săpun, muzica și provocările grozave vor inspira copiii să se distreze într-o atmosferă excentrică.Fiecare copil își va accentua personalitatea întruchipându-se în personajul favorit prin #bodyart și #facepaint cu ajutorul PICTORULUI. Cei mai creativi vor avea la dispoziție vopsele fluorescente și ustensile pentru #selfpainting. Jocurile de creație ca: jenga, construcții din domino, pixel board, planșe de colorat cu carioci specializate, și recuzita fluorescentă ca baloane, ochelari, pălării vor colora petrecerea.
La petrecere pot participa copiii care deja merg la grădiniță și până la vârsta de 16 ani!
Petrecerea este organizată de Neon Time, la ora 13:00.

Peripețiile lui Prepeleac – Spectacol pentru copii

Teatrul CREARTSHOW vă invită cu mare drag la spectacolul Peripețiile lui Prepeleac. Un spectacol interactiv și distractiv recomandat copiilor de toate vârstele. Teatrul CREARTSHOW își propune să aducă în fața spectatorilor, spectacole memorabile, dedicate unui public activ, educat și curios, care își dorește divertisment de cea mai bună calitate.
Spectacolul este jucat de Teatrul CREARTSHOW, la ora 15:00, la Odeon.

Toate biletele la spectacole pot fi cumpărate de pe iticket.md.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.