Vedete și persoane cunoscute, care s-au născut de Crăciun

Craciunul este o sărbătoare mult așteptată de toți. Pentru unele persoane însă este o sărbătoare dublă. Pe lângă faptul că de Crăciun marchează Nașterea lui Iisus, acestea își mai sărbătoresc și ziua de naștere. Despre ele se spune că sunt persoane norocoase și nu-i părăsește niciodată bunăstarea și succesul.

Iată ce vedete și persoane cunoscute s-au născut de Crăciun!

Paula Seling

Îndrăgita interpretă din România s-a născut pe 25 decembrie 1978, la Baia Mare. Datorită vocii sale inconfundabile, de Crăciun aceasta este solicitată la cele mai frumoase evenimente dedicate sărbătorii. Interpreta are în repertoriul său mai multe colinde frumoase cu care bucură publicul.

Annie Lennox

Cântăreața britanică pop-rock s-a născut pe 25 decembrie 1954. Aceasta este celebră în întreaga lume, deoarece alături de Dave Stewart, a format trupa Eurythmics, una dintre cele mai de succes ale anilor 80.

Helena Chirstensen

S-a născut pe 25 decembrie 1968, la Copenhaga, în Danemarca. Aceasta a fost una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, alături de Eva Herzigova și Claudia Schiffer. În 1986 este câștigătoare a concursului Miss Danemarca.

Sissy Spacek

Cunoscuta actriță americană s-a născut pe 25 decembrie 1949. Aceasta a fost nominalizată de șase ori la premiul Oscar, pe care l-am obținut în anul 1980, datorită rolului interpretat în filmul „Coal Miners Daughter”.

Alannah Myles

Cântăreața canadiană a venit pe lume pe 25 decembrie 1958. Aceasta a devenit populară grație melodiei „Black Velvet”, care la începutul anilor 90 a fost un mare hit.

Dido

Cântăreața britanică Dido Florian Cloud de BOu evialle OMalley Armstrong s-a născut pe 25 decembrie 1971. Acdasta este câștigătoare a premiului BRIT și a fost nominalizată la premiile Grammy. A devenit cunoscută la nivel internațional cu albumul său de debut „No Angel” din 1999.

Tu ce alte persoane cunoscute, născute în decembrie știi?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.