Horoscopul săptămânii 1 – 7 februarie. Mercur retrograd aduce nesiguranță

Berbec. Vei avea parte de o săptămână intensă atât pe plan profesional, cât și personal. Dar, provocările și problemele care vor apărea, vor avea menirea să te miște înainte.

Taur. Se pare că Mercur retrograd îți aduce multe momente tensionante. Dar vei reuși să treci peste ele, ba chiar o să înceapă să îți placă și vei deveni foarte creativ.

Gemeni. Ești în perioada în care viața amoroasă este pe primul plan. Ești pasional, trăiești emoții intense și visezi la aventuri noi și de neuitat.

Rac. Te preocupă starea ta materială, ceea ce îți va crea și o anumită tensiune. E bine să eviți investițiile pentru moment.

Leu. Dacă eși într-o relație, s-ar putea ca anume în această săptămână să primești propunerea de a o oficializa. Doar ai grijă să nu-ți neglijezi propria persoană.

Fecioară. Ești concentrat pe muncă și doar pe muncă. Iar din această cauză nu ai timp pentru aventură, iar viața personală este oarecum neglijată.

Balanță. Preferi să stai în umbră, deși debordezi de energie și mai ales de creativitate. Încearcă să te focusezi totuși pe activități de grup și să lași să iasă la iveală ideile și scopurile tale.

Scorpion. Nu ești satisfăcut de munca pe care o faci, de relațiile cu partenerii de afaceri sau colegii și nici de banii pe care îi primești. În schimb în relația cu persoana iubită trăiești o adevărată pasiune.

Săgetător. Ești pe cale să finalizezi proiecte mai grandioase și ești la etapa la care pui totul la punct. Ai parte de echilibru atât pe plan profesional, dar mai ales personal.

Capricorn. În viața de cuplu ești ca un vulcan plin de pasiune și inițiative. În general, ești foarte împlinit și satisfăcut de ceea ce ai și nivelul la care ai ajuns.

Vărsător. Ești în perioada în care astrele sunt de partea ta pe orice plan. Te așteaptă succesul în toate, fie că este vorba de bani, fie că este vorba de sentimente.

Pești. Te așteaptă o remunerare pentru munca pe care ai depus-o mai multe luni la rând. Ți se întorc și favorurile pe care le-ai făcut tu altă dată prietenilor. În general, trăiești o perioadă bună.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.