Tendințe păr 2021. Recomandările stilistei Eleonora Gavriliță

Se pare că pandemia și-a pus amprenta și pe segmentul beauty. În acest an, stiliștii din toată lumea optează pentru nuanțe naturale și aranjări cât mai lejere ale părului. Pe de altă parte, 2021 vine și cu unele noutăți care să aducă un plus de culoare și vitalitate. Află care sunt tendințele pentru 2021 de la Hair Stilista și Make Up Artista Eleonora Gavriliță.

”Anul acesta vor domina nuanțele naturale. Deoarece suntem în pandemie, multe cliente sunt nevoite să-și mențină culoarea acasă. Respectiv, o culoare naturală e mult mai ușor de întreținut. În același timp, tehnicile precum balayage, ombre, șuvițe, vor fi la fel în topul cerințelor în anul 2021. Noutatea anului este nuanța de caramel, care va fi în topul cerințelor. Marii stiliști recomandă nuanțele de caramelă brună, caramelă miere, caramelă nisip. Mai mult, aceasta poate fi combinată foarte ușor cu orice tehnică de balayage, ombre, sau șuvițe. Într-un cuvânt, totul se focusează spre naturalețe.”

”Din texturile părului sunt recomandate cele naturale, buclele lejere, adesea făcute acasă. Femeile cu părul ondulat de la natură ar fi bine să-și accentuieze frumuseațea părului și să renunțe la placă. Adică, trebuie pusă în evidență frumusețea naturală pe  care orice femeie și-o poate face acasă. Desigur nu uităm și de serviciile de salon. În acest sens, anul 2021 pune accent pe tratamentele lucioase ale părului. Sunt anumite produse care vor fi recomandate pentru ca părul să arate cât mai lucios, imitând look-urile de vedetă. La fel, se pune accent pe un scalp sănătos. Pandemia ne-a învățat că totul se investește în sănătate! Iar ca să avem un păr sănătos care să crească mai repede, se va pune accent pe tratamente pentru scalp, pentru luciul părului, pentru creștere.”

„În ceea ce ține tunsorile, revin în modă scărițele care să dea senzația de păr viu. Renunțăm la linia dreaptă, la boburile ascuțite. Dar la fel vor fi și sunt în vogă tunsorile scurte, pixie. Deci, fie un look natural cu scărițe, fie tunsorile scurte. Foarte actual este și bretonul alungit pe care îl poți aranja în orice formă și pentru orice ocazie. Noutatea acestui an sunt accesoriile mari în păr. Agrafe cu pietre, cu inscripții, cu nume de brand. Acestea vor putea fi accesorizate foarte ușor în păr. Dacă anul trecut se foloseau mai mult perlele, anul acesta se vor folosi pietrele, metalul. Cu cât mai mari vor fi agrafele, cu atât mai frumos. De ce nu? După atâta timp de carantină și crize, lumea vrea să se simtă mai bine, mai vie.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.