12 aprilie – o dată importantă. Conjuncția Jupiter-Neptun

Aprilie este una dintre cele mai semnificative luni ale acestui an datorită evenimentelor astrologice care au loc. În această lună vor avea loc evenimente de impact atât la nivel personal, emoțional, mintal, cât și la nivelul social, global.

Unul dintre aspectele care face această lună specială este conjuncția dintre Jupiter și Neptun în Pești, a cărei fază exactă va avea loc pe 12 aprilie. Este un moment unic, mult așteptat, de care legăm mari speranțe. Este o perioadă foarte intensă din punct de vedere emoțional, un aspect astral care poate să schimbe cursul evenimentelor. Se poate schimba direcția de dezvoltare a societății, sau unele tendințe sociale. Aceasta se referă în special la planul spiritual. Vom simți nevoia să ne apropiem de divinitate, să ne rugăm, să medităm.

În următorii 13 ani, lumea va fi altfel.

Jupiter reprezintă expansiunea, iar când vorbim de Neptun, ne referim la energia invizibilă, la suflet, emoții. Nu vom mai pune preț doar pe material, ci vom consuma mai multă energie pentru a înțelege tot ce este spiritual. 

Important e să credem în noi și să nu ne lăsăm vrăjiţi de nimeni. Or în această perioadă se va acutiza dezinformarea, știrile false, confuzia. Mulți oameni vor schimba radical profesia, activitatea, sfera în care muncesc. Totul pentru o cauză sau pentru un nou sens.

Această zi este minunată dacă doriți să renunțați la un viciu, sau să iertați pe cineva!

Sursa Foto

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.