Horoscop de noiembrie! Ce prevestesc astrele pentru ultima săptămână a acestei luni

Luna noiembrie e pe sfârșite. Ultima săptămână se anunță extrem de favorabilă pentru unele zodii, pe când pentru altele e timpul să ia o pauză și să lase deciziile importante pentru luna decembrie. Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021 ne spune despre succesul în carieră, ce urmează din punct de vedere al sănătăţii, care e situația cu banii, dar şi cu dragostea și relațiile cu copiii.

BERBEC

Pentru persoanele din zodia Berbec este o săptămână bună și plină de energie. La serviciu totul va decurge foarte bine, însă în casă vor exista tensiuni. Următoarea perioadă este caracterizată prin multă grabă, de aceea nu este indicat să iei decizii foarte importante. Creativitatea se va ridica şi ea la cote înalte, vă veţi relaxa şi vă veţi bucura de noile cunoştinţe apărute în drumurile voastre. Ceilalţi vă vor percepe ca fiind atrăgătoare şi simpatice, ceea ce aduce noi cuceriri. Fii preocupată de felul în care ieşi în lume, schimbă-ţi look-ul sau măcar completează-ți garderoba.

TAUR

Pentru Taur, ultima săptămână a lunii noiembrie vine cu repararea de erori şi neînţelegeri atunci când vine vorba de comunicare, dar şi de modul de a gândi lucrurile ori a trage concluzii legate de bani. De asemenea, chiar dacă unii oameni nu vor fi de acord cu deciziile tale, învață să accepți situația. În această perioadă vei rezolva multe probleme, însă fără a te deplasa undeva. Totuși, dacă ai de gând să pornești la drum, verifică starea tehnică a mașinii și nu depăși viteza. Te-ar putea costa scump.

GEMENI

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, ultima săptămână din noiembrie vine cu aspecte pozitive în zona cuplului. Astfel, e bine sa faci promisiuni, căci vor apărea și oportunități favorabile pentru a le onora. Cineva ar putea să apară în viaţa ta pentru a-ți oferi ajutor şi, de cele mai multe ori, vei putea lua deciziile corecte prin intuiţie. Aceasta este perioada în care ar trebui să te bucuri de micile succese din viaţă. Nu tinde spre mai mult, ci mulțumește-te cu ceea ce vine.

RAC

Dacă ești un Rac punctual și responsabil, în această săptămână vei fi remarcată de șef. Trebuie însă să fii foarte atentă și la relația cu persoana dragă. De asemenea, vei rezolva și un conflict cu unul dintre părinți. Nu permite nimănui să te controleze sau intimideze. Fă tu cat de mult poți, apoi lasă pe alții să te ajute.

LEU

Persoanele născute în zodia Leu, în această săptămână vor avea parte de opoziții și judecăți atât la serviciu, cât și în familie. Ar fi bine să reacționezi cu mai multă conştiinţă, calm şi înţelepciune. Când vine vorba de dragoste, artă şi estetică, va trebui să mai aştepţi perioada propice. Încă nu se îndreaptă lucrurile în direcţia dorită. Relaţiile cu alte persoane vor fi bune doar dacă acele persoane au o anumită influență şi te pot ajuta în acest timp.

FECIOARĂ

Financiar, săptămâna trebuie să fie una a economisirii și nu a cheltuielilor pe lucruri neînsemnate. Eventualele dificultăți din sfera financiară, pot afecta negativ, atât starea de spirit, cât și sănătatea. Va trebui să te concentrezi mult mai mult decât de obicei și totul ar putea părea foarte obositor. Încearcă să te relaxezi!

BALANȚĂ

Pentru Balanță urmează o săptămână favorabilă din punct de vedere financiar. Poți face tranzacții, poți investi sau cumpăra. Soarele te va ajuta să iei decizii corecte să ai încredere în tine și să simți în armonie corpul fizic cu starea mentală și cu teoriile de viață. La serviciu, s-ar putea să obții o recunoaștere publică, o recompensă specială ca premiu, ceea ce va avea ca rezultat o laudă și o protecție. În relația de cuplu vor apărea probleme minore, dar vor fi rezolvate cu ușurință.

SCORPION

Persoanele născute în zodia Scorpion vor avea parte de multe neînțelegeri la serviciu. Dacă vei fi iritată și grăbită, acestea voie genera în conflicte. Dar dacă nu, vei reuși să îndrepți lucrurile în favoarea ta. Evită deocamdată parafarea de contracte sau emiterea de promisiuni profesionale, dar continuă să-ți faci treaba și să te achiți de responsabilitățile care îți revin! Canalizează-ți energia pe obținerea de informații referitoare la domeniul de lucru sau chiar învață ceva nou.

SĂGETĂTOR

Persoanele Săgetător vor fi susținute în această săptămână de o persoană dragă din umbră. Acest sprijin va aduce o bună contribuție la relație. Principalele evenimente pot apărea în zona banilor, iar ele vor fi frumoase dacă vei ști să ții departe de ochii curioșilor planurile tale. Sunt posibile cheltuieli cu ceva reparații minore. Sunt posibile întâlniri cu frați, surori, vecini, prieteni din copilărie.

CAPRICORN

Perioada aceasta este favorabilă pentru a face transformări esențiale, pentru reconciliere, pentru revenire sau finalizare de vechi legături, atât amoroase, cât și de afaceri. Este posibilă o excursie la care să participe toată familia. În relațiile cu copiii, este timpul să împlinești acordurile promise acum multă vreme, fie ca sunt cu privire la plimbarea pe la grădina zoologică, fie ca e vorba de ceva mult mai serios. Aceasta este săptămâna în care poți repara anumite momente. Unii nativi singuri pot întâlni o persoană interesantă care va deveni partenerul lor pentru o perioadă lungă de timp.

VĂRSĂTOR

Este momentul să clarifici relațiile și să redistribui rolurile, mai ales pe acelea legate de carieră. Oamenii dragi vor fi cei care te vor susține în această perioadă. Astrele recomandă șederea din timp în timp și acasă, să te ocupi de treburile casnice, să te organizezi, dar și să citești cărți bune, să discuți cu părinții despre istoria și tradițiile familiei și să te bucuri de viață, înconjurată de oameni dragi. Familia și părinții în acest moment pot juca un rol important în viața ta.

PEȘTI

Este o bună perioadă pentru a pune lucrurile în ordine la serviciu și pentru a ajunge la un compromis pentru cele mai controversate probleme cu șefii. După o perioadă furtunoasă, în multe cazuri va veni pacea și liniștea acum. În familie, fii mai romantică, ascultă-ți inima, iar restul se va dezvolta de la sine.

O săptămână frumoasă!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.