Horoscopul săptămânii 1-7 martie. Săptămâna renașterii și acțiunii

Se anunță o săptămână a renașterii și acțiunii în care pot fi îndeplinite toate obiectivele pe care ți le propui. Planetele se aliniază astfel încât să ai energia și entuziasmul necesar. De la tine se cere doar acțiune!

Berbec. După o perioadă în care ai vrut să faci prea multe lucruri simultan, săptămâna aceasta vei reuși să găsești un soi de echilibru care te va ajuta să scapi de presiune. Grijile cotidiene se vor mai liniști, situația financiară va cunoaște îmbunătățiri. În plus, vei reuși să te afirmi și pe plan social și chiar să legi noi prietenii care îți vor fi de folos și pe viitor.

Taur. Vei reuși să atingi imposibilul și să realizezi aproape tot ce îți propui. Important e să știi să prioritizezi lucrurile, pentru că e imposibil să realizezi totul dintr-o dată, chiar și cu determinarea și succesul tău. Deci, fă planuri concrete și contemplează mai mult asupra acțiunilor tale și asupra stării tale de bine.

Gemeni. Te așteaptă o săptămână plină de rezultate dacă știi să muncești și chiar să accelerezi uneori anumite lucruri. S-ar putea să fii nevoit să depui mai mult efort. Dar va merita, întrucât vei reuși să îți îndeplinești visele.

Rac. Șansele și astrele sunt de partea ta în tot ceea ce îți propui. Trebuie doar să știi asta și să nu lași grijile și anxietatea să pună stăpânire pe tine și pe mintea ta. Totodată, încearcă să nu te apuci chiar de toate odată. Pentru a realiza ceea ce îți dorești, e nevoie de ordine și calmitate. După ce ai făcut aceasstă ordine în gânduri, poți acționa cu pasiune și dinamism în a-ți îndeplini visele.

Leu. Dacă acționezi cu pași mici dar siguri, vei ajunge mai ușor spre obiectivele tale. Fii indifereant la unele dispute sau vorbe pe la spate care pot apărea de la unele persoane cunoscute. Vezi-ți de treburile tale și acționează stabil, fără a te implica în polemici sau dispute.

Fecioară. O săptămână a deciziilor importante. Ai grijă ce promiți oamenilor pe viitor pentru ca să nu te încarci cu prea multe obligații. Ai grijă de stabilitatea ta emoțională, pentru ca unele conflicte să nu degenereze.

Balanță. Fii sincer cu tine și află ce îți dorești cu adevărat. Odată ce afli asta, scapă de tot ce te încurcă și acționează cu dinamism. În același timp, nu uita să te bucuri de viață, să îți pui dorințele proprii pe prim plan și să fii în armonie cu tine însuți.

Scorpion. O săptămână a schimbărilor. Te așteaptă ceva nou. Trebuie doar să depui efort pentru asta. Se pare că îți va fi ușor să faci asta, întrucât vei deborda de energie și putere. Nu uita să te și odihnești.

Săgetător. În această săptămână nu vei duce lipsă de energie. În plus, vei avea multă încredere în sine. Astșfe, vei reuși multe, s-ar putea să-ți schimbi prioritățile sau modul de a acționa. Ar fi bine să înveți să transmiți unele răspunderi pe alți umeri în care ai încredere, pentru ca să nu uiți de tot de tine în procesul muncii. E nevoie să găsești și echilibrul interior.

Capricorn. Agenda săptămânii va fi plină de lucruri care trebuiesc îndeplinite și de evenimente. Se pare că tot ce stagna până acum, începe să se miște din loc în această sătpămână. Ca să nu ai surprize neplăcute, fii atent la dorințele tale adevărate, dar și la dorințele celor din jurul tău.

Vărsător. S-ar putea să ai parte de unele neînțelegeri în această săptămână. Dar depinde de tine cum le vei face față. Încearcă să menții echilibru în toate și oferă mai mult timp și atenție cercului tău social.

Pești. Pe de o parte, în această săptămână este recomandat să îți asculți mai mult intuiția și vocea interioară. Pe de altă parte, e nevoie de mai mult practicism din partea ta. Simțul practic este ceva ce nu e pe placul tău, dar este o calitate de care vei avea nevoie începând cu această săptămână și o perioadă mai lungă după asta. S-ar putea să te simți dezamăgit dacă nu primești recunoștința pe care ți-o dorești.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.