”Vreau să devin o mamă mai calmă.” Despre cursul pentru părinți lansat de Natalia Madan

Este greu să recunoști că ești o mamă nervoasă. Nimeni nu prea dorește să recunoască că țipă la propriul copil. Furia parentală este un mare secret pe care nu îl divulgăm – recunoaște Natalia Madan, autoarea blogului Planeta Mami. Natalia, însă, este părintele care a recunoscut și conștientizat acest fapt, apoi a muncit la propriul exemplu și a studiat mult. Mai apoi, toată această experiență a fost concentrată într-un curs de care pot beneficia mai multe mămici care se confruntă cu această problemă.

Natalia, cum a apărut ideea acestui curs?

Cursul despre gestionarea emoțiilor și despre cum să devii un părinte mai calm, destinat mamelor, a venit din dorința de a împărtăși experiența mea legată de transformarea dintr-un părinte reactiv în unul proactiv. A fost un proces lung. Am urmat cursuri, am studiat ghiduri și lectură legată de gestionarea furiei, am exersat și am văzut în timp progres, atât eu cât și cei din familia mea. Pe parcurs, primeam multe mesaje de la alte mame care mă întrebau cum pot fi atât de calmă. Sau îmi povesteau despre problemele lor legate de autocontrol și gestionarea emoțiilor, lucru care le împiedică mult în stabilirea raportului cu copilul și în procesul de creștere. Evident, ei vedeau doar ceea ce este în online și atunci le povesteam despre faptul că nu sunt calmă așa cum pare, sau cel puțin am depus foarte mult efort și a fost nevoie de multă reprogramare a minții ca să ajung în acest punct. Și atunci am decis că vreau să vorbesc mai mult despre aceasta. De acolo a venit dorința mea de a crea acest program, care e și un fel de grup de susținere.

Ce conține programul?

Programul dat conține toată informația care m-a ajutat și pe mine. Povestesc despre diverse tehnici de calmare pe care le-am testat personal, și despre diverse cazuri din propria mea experiență. Iar atunci când cursul este personalizat și bazat pe propria experiență, demonstrează și altor părinți că este posibil să faci schimbări și să ajungi să fii un părinte care reacționează cu mai multă răbdare cu copilul său. Și s-a întâmplat să-mi zică unele femei că îl privesc împreună cu soțul, iar asta mă bucură foarte mult, știindu-i pe bărbați mai reticenți față de lectura legată de creșterea copiilor.

Când începe o nouă ediție a cursului și cum se va desfășura acesta?

O nouă ediție a Cursului Online startează pe 15 martie 2021 și va avea loc pe TELEGRAM. Cursul durează 14 zile, timp în care vor fi livrate 6 lecții video pe care participanții le vor putea asculta atunci când au timp, materiale suplimentare și linkuri utile. Mai multe detalii despre curs găsești AICI.

Natalia, mulțumesc!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.