Mâine este dat startul cursului „Mama Resursă”. Înscrie-te și tu!

Să fii mamă este minunat, însă poate fi uneori și destul de dificil. De multe ori, mamele vin la specialiști cu întrebări legate de comportamentul sau dezvoltarea copilului, iar de cele mai multe ori aceștia descoperă că totuși este vorba de anxietatea mamei și nicidecum despre copil.

Pentru a le veni mamelor în ajutor, Marcelina Uncu, psiholog clinician, specialist în psihosomatică, practician NLP International și nu în ultimul rând, femeie și mamă care a trecut la rândul său prin sute de ore de terapie, a lansat cursul „Mama Resursă”. Aceasta își dorește să se bucure cât mai multe mame și cât mai mulți copii de fiecare zi pe care o trăiesc, iar prin intermediul cursului le poate învăța pe mame cum să obțină această bucurie.

„Eu am fost o mama foarte anxioasă și în cadrul cursului povestesc experiența mea și cum am ieșit din această stare.  La fel, acolo o să lucrăm împreună cu voi ca să vă vindecați de nivelul înalt de anxietate. O să descoperiți cum se simte copilul lângă voi. O să descoperiți de unde vine această anxietate de fapt. O să vindecăm traume și o să lucrăm cu vina, rușinea, furia, convingerile si alte teme. La fel vom lucra cu SEPARAREA emoțională de părinții noștri și cu PĂRINTELE INTERIOR. Voi sunteți DUMNEZEU pentru copiii voștri. Ei arată toate trăirile voastre interioare, iar atâta timp cât voi sunteți anxioase, copilul copie aceiași strategie de la voi”, spune Marcelina.

Prin ce se deosebesc mamele anxioase?

  • Nu vor deloc ca al lor copil să simtă și să trăiască emoții negative
  • Nu vor niciodată să lase copilul cu nimeni altcineva, nici chiar cu rudele
  • Nu au încredere în copil și mereu fac totul în locul lui
  • Mereu se stresează ca dezvoltarea copilului să coincidă cu normale propuse
  • Ele mereu au senzația că ceva nu este în regulă cu copilul lor. Mereu caută simptome și încep chiar să “vindece” copilul de ele
  • Persistă impresia că copilul este prea liniștit/gălăgios; vorbește prea tare/încet; mănâncă prea mult/puțin etc.

De ce nu este recomandat să fii o mama anxioasă?

  • Pentru că în această stare mama obosește extrem de rapid
  • Pentru că în primul rând în așa mod mama transmite copilului ei că LUMEA ESTE PERICULOASĂ, iar copilul ajunge să îi fie frică aproape de orice. Desigur este din iubire enorma si pentru binele copilului, doar că s-a schimbat dragostea cu anxietatea.

Startul cursului va fi dat pe data de 25 iulie și va dura 1,5 luni.

Profitați de preț redus până la 25 iulie, apoi va fi disponibil de procurat pana la finalizarea lui!

Mai multe detalii despre curs puteți afla pe pagina oficială.

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.