”Din părinte nervos în părinte proactiv” – atelierul online creat de Natalia Madan

Natalia Madan este mămica a doi copii curioși și foarte activi și autoarea blogului Planeta Mami. Din 2015 promovează strategii pozitive de creștere a copiilor și este convinsă că înainte de a ne educa copiii, în primul rând trebuie să ne educăm pe noi înșine.

Natalia și-a adunat toată experiența în cadrul Atelierului Online ”Din părinte nervos în părinte proactiv” și este pregătită să-l împărtășească și cu alți părinți care-și doresc această transformare.

În cursul dat vei găsi diverse tehnici de calmare testate personal de către Natalia și diverse cazuri din propria sa experiență. Or atunci când cursul este personalizat și bazat pe propria experiență, demonstrează și altor părinți că este posibil să faci schimbări și să ajungi să fii un părinte care reacționează cu mai multă răbdare cu copilul său. Totodată, vei descoperi diverse căi prin care poți preveni comportamente negative ale copiilor și metode eficiente care te vor ajuta să reduci nivelul tău de reactivitate emoțională.

În cadrul Atelierului Online vei afla despre:

  • Emoțiile mamei și ale copilului.
  • Importanța grijei de sine pentru a deveni un părinte care reacționează cumpătat;
  • Cum se manifestă Furia și care sunt factorii care o declanșează;
  • Tehnici de calmare pe care să le exersezi atunci când ești pe cale să răbufnești;
  • Cum tiparele din copilărie și convingerile preluate de la părinți ne dictează modul prin care interacționăm cu proprii copii;
  • Cum să-l faci pe copil să te audă fără să recurgi la țipete și amenințări;
  • Vei căpăta mai multă încredere în abilitatea ta de a fi calmă atunci când ziua este un haos;
  • Vei descoperi căile prin care vei putea deveni un părinte proactiv și să clădești o relație armonioasă cu copilul tău;
  • Vei descoperi că nu ești unica care se confruntă cu această problemă și vei primi toată susținerea în acest proces de transformare în cadrul unui chat privat.

Atelierul conține 7 lecții video și materiale suplimentare. Lecțiile vor fi distribuite atât într-un grup pe Telegram, cât și direct pe mail. Cursul va dura 21 de zile, a câte 2 lecții săptămânal și începe în data de 18 octombrie. Mai multă informație despre Atelier găsești AICI.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.