Interpreta Luciana Spînu își mai dorește și alți copii

Îndrăgita cântăreață de muzică populară și ușoară, Luciana Spînu, suferă enorm după ce și-a pierdut soțul (muzicianul Dorin Ieșeanu a fost răpus de Covid-19 în martie 2021). Luciana a povestit, în cadrul emisiunii Istoriile Gloriei de la NTV Moldova, că, înainte de tragedie, planificau împreună cu Dorin al doilea copil. 

”Vine un moment când părinții pleacă din viață și mai aprope decât sora sau fratele nu este nimeni. Vreau ca și Stelian să aibă o soră sau un frate.” – a recunoscut Luciana.

„Am dezbătut cu Dorin tema asta când era în spital și i-am zis că am găsit clinici de recuperare după virus. Voiam să se pună pe picioare și voiam o fetiță, pentru că Stelian deja simte lipsa și se plictisește. Are nevoie de o surioară sau un frățior. Când o fi să am cu cine, neapărat.” – a mai declarat interpreta.

La întrebarea dacă ar putea face loc în viitor unei altei iubiri, Luciana a răspuns: „Sunt lucruri pe care nu le poți anticipa. Așa cum niciodată nu m-am gândit că într-o secundă voi rămâne fără Dorin, nici acum nu pot spune ce-mi pregătește Universul. Bănuiesc că-mi pregătește ceva, nu mă poate lăsa așa. Deci, dacă-mi doresc copii, evident că trebuie să am cu cine. Și dacă e să am cu cine, înseamnă că trebuie să-mi ofere iubirea care-mi lipsește acum atât de mult și pe care eu știu că o voi putea oferi. Dragostea pe care o port față de Dorin rămâne o veșnicie, dar din dragostea asta se poate face loc și unei alte iubiri.”

Luciana este mama unui băiețel de 4 ani, pe nume Stelian, despre care spune că este îndrăgostit de muzică.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.