Actrița Cristina Platon despre educația fetițelor sale și cele două divorțuri

Actrița Teatrului Fără Nume, Cristina Platon, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii Istoriile Gloriei despre cele două divorțuri prin care a trecut.

 „Oamenii se schimbă. Atunci când apare un copil, femeia devine mai matură, se schimbă punctele de interese și nu de fiecare dată partenerii merg în aceeași direcție. Primul divorț a fost foarte calm, am mers de mânuță la divorț. Am vorbit sincer cu Daniel (primul meu soț) că lucrurile nu mai merg. Chiar dacă era un tată iubitor, dar nu a mers. Am păstrat, însă, o relație ok. Iar a doua căsătorie pur și simplu s-a terminat într-o zi.” – a mărturisit actrița la întrebarea care a fost cauza celor două divorțuri.

„Eu sunt super fericită că au existat acești doi bărbați, eu le mulțumesc pentru copiii mei, altfel n-aș fi atât de împlinită” – a mai adăugat Cristina.

Cristina Platon, mamă a două fetițe, a recunoscut că nu este genul de părinte care își educă copiii cu cărți de parenting. „Ambele fetițe sunt foarte diferite. Ce funcționează cu un copil, nu funcționează și cu al doilea. Eu nu știu ce înseamnă să ai un frate sau o soră, pentru că sunt una la părinți, și mă uit cu fascinație la relația lor. Da, sunt o mamă severă pe alocuri, dar nu folosesc ciomagul.”

Artista a mai adăugat că prioritatea sa este ca fetițele să crească într-un mediu sănătos, alături de o mamă fericită și că ele trebuie să știe că au fost făcute din dragoste. Amintim că actrița Cristina Platon a fost căsătorită cu magicianul Garry Cozma.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.