Idei pentru a face fotografii frumoase în această vară

Vara, când petrecem mai mult timp cu familia și în sânul naturii, este momentul potrivit pentru a imortaliza aceste momente. De cele mai multe ori facem fotografii și uităm de ele pentru că fie nu ne plac, fie facem altele noi și celelalte pur și simplu nu mai sunt actuale. Dar ce zici de o serie de fotografii la care să tot revii și care să-ți trezească amintiri de neuitat? Și pentru a le face nu este nevoie de un fotograf profesionist sau de prea multă pregătire. Pur și simplu alege un loc mai deosebit, mergeți acolo cu familia, luați cu voi și un prieten care să vă facă fotografiile și savurați din aceste momente.

Iată mai multe idei pentru a face fotografii frumoase în această vară!

Fotografii la apusul soarelui

Vara apusul soarelui e superb, iar faptul care apune târziu, dă și mai mult farmec. Ia-ți familia, îmbrăcați haine comode și mergeți pe un deal, de unde puteți admira acest moment magic al zilei, iar între timp rugați pe cineva să imortalizeze momentul. Puteți să faceți fotografii și fiecărui membru sau să vă grupați, însă o fotografie la apus, cu toată familia, nu trebuie să lipsească. Peste ani va fi o amintire dragă.

Fotografii cu marea/lacul, râul

Dacă mergeți la mare, cu siguranță veți face fotografii de familie. Însă dacă nu, nimic nu vă împiedică să mergeți pe malul unui lac sau râu și să vă distrați împreună cu familia (aveți grijă să nu lăsați gunoi în urmă). Alergați cu toții prin apă și bucurați-vă de atingerea blândă a picăturilor în timp ce cineva vă face fotografii sau stați pur și simplu relaxați pe mal, discutați și savurați aceste momente. Sunt cele mai speciale, iar fotografiile sunt mult ma frumoase când nu sunt regizate.

Fotografii într-un câmp cu flori

Chiar dacă vremea macilor, a levănțicăi sau a altor flori sezoniere a trecut, florile sălbatice, de câmp sunt mereu înflorite. Tot ce trebuie să faci este să-ți aduni familia, să urcați în mașină și să porniți în căutarea acestui câmp plin de flori. Iar acolo lăsați imaginația să-și spună cuvântul și faceți fotografii folosind aceste elemente din natură.

Alte idei

  • Fotografii în timpul salturilor cu parașuta
  • În timpul zborului cu avionul
  • În timpul zborului cu balonul cu aer cald
  • În timp ce faceți cu familia caiac
  • Pe malul unui lac cu nuferi: Rezervația Naturală „Prutul de Jos” sau satul Bardar
  • Pe un lan cu căpițe de fân

Tu ce alte idei ai pentru ședințele foto inedite de familie?

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.