Particularități ale copiilor născuți primăvara

Despre copiii născuți primăvara se spune că sunt înzestrați cu o mulțime de trăsături fascinante. Specialiștii spun că acestea nu se datorează zodiei, ci sunt demonstrate de cercetări științifice. Studiile arată ca acești copii născuți primăvara se pot bucura de câteva beneficii în viață.

Iată câteva particularități ale copiilor născuți primăvara!

Sunt păsări de noapte

Un studiu privind somnul, dezvăluie faptul că acei copii care au zilele de naștere primăvara, au tendința să meargă la somn mai târziu. Prin urmare, micuțul tău poate  deveni în timp pasăre de noapte, petrecând mai mult timp afară și nu va suferi din cauza lipsei de somn.

citește și: Cum să faci ca florile de primăvară să reziste mai mult în vază

Sunt lideri înnăscuți

Specialiștii spun că bebelușii născuți primăvara au mari șanse de a deveni lideri când vor crește. Studiile arată că cei mai mulți șefi se nasc în acest anotimp.

Sunt mai optimiști

Bebelușii născuți în lunile martie, aprilie sau mai, sunt optimiști din naștere. Conform studiilor, când cresc, aceștia au o perspectivă pozitivă asupra vieții.

citește și: Experimente de primăvară pentru copiii de toate vârstele

Au mai puține probleme cu vederea

Se spune că bebelușii născuți primăvara, trec mult mai ușor examenele de ochi, pe când cei născuți vara au șanse mari de a face miopie sau alte probleme cu vederea.

Prezintă un risc scăzut de a dezvolta boli respiratorii

Un copil născut în perioada caldă a anului are șanse mai mici să dezvolte viroze, răceli, gripe sau alergii. Astfel, bebelușii care se nasc primăvara au o imunitate mărită la alergii, acarieni sau alte asemenea de probleme de sănătate.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.