Mici atenții handmade pentru Dragobete

De Dragobete, împarte iubire celor dragi. Dacă stai acasă cu copilul, confecționează împreună cu el decorațiuni pentru casă sau organizează surprize pentru ceilalți membri ai familiei. Nu ai nevoie de investiții financiare și nici de prea mult timp, însă bucuria din ochii celor dragi va fi pe măsura așteptărilor.

Iată ce mici atenții handmade pentru Dragobete poți face!

Povestea voastră (pentru soț)

Împreună cu copilul, scrie pe o foaie povestea cuplului vostru de la început și până în prezent. Pune scrisoarea într-un plic sau o cutie, alături de ceva dulce și strecoară cutia în geanta de lucru a soțului sau acolo unde crezi tu că va fi găsită rapid. Va fi o surpriză de neuitat!

citește și: 5 romane de dragoste pe care le poți citi în luna februarie

Motive pentru care te iubesc

Indiferent de persoana pe care vrei să o surprinzi, tot ce trebuie să faci este să găsești o cutie sau să o confecționezi chiar tu cu copilul, iar pe bilețele să scrii motive pentru care iubești sau apreciezi acea persoană. Poți face așa surpriză și pentru copil, chiar dacă nu știe încă să citească. Îi vei citi tu ceea ce e scris pe bilețele.

O inimă din nasturi

Cu siguranță ai prin casă nasturi de diverse culori. Fă din ei un tablou cu inimă handmade. Pe o ramă de fotografie lipește nasturii în formă de inimă și dăruiește-o persoanei iubite. Cu siguranță va fi încântat de un asemenea cadou.

citește și: Gesturi de apreciere pe care le putem face de sărbători pentru cei dragi

Alte mici atenții pe care le poți face

  • Un buchet de flori
  • Un mic dejun/cină delicioasă
  • O felicitare handmade
  • Un desert gustos
  • O carte cu poezii de dragoste

citește și: Cum să-ți decorezi locuința în februarie – luna iubirii

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.