Cum să-ți decorezi locuința în februarie – luna iubirii

Luna februarie se apropie cu pași rapizi. Datorită zilei de 14 februarie – Ziua Îndrăgostiților și 24 februarie – Dragobete, această lună este considerată luna iubirii. Cu această ocazie, majoritatea obișnuiesc să-și decoreze locuința, pentru a aduce în casă atmosfera de sărbătoare.

Cum să-ți decorezi locuința în februarie – luna iubirii, află din articol!

Lasă la o parte decorațiunile din comerț, care sunt și costisitoare, și confecționează-le acasă, împreună cu cei mici. Vei avea nevoie de hârtie colorată, lipici, foarfecă, imaginație și răbdare. Va fi o modalitate de a petrece timpul cu copilul, dar și de a schimba atmosfera din casă.

Inimi cusute pe carton

Poți coase împreună cu copiii inimi de diverse mărimi pe capace de la cutii pentru cadouri sau pe bucăți de carton. Cu acestea poți decora rafturile din casă.

Candelabru din hârtie

Pentru a face un asemenea candelabru, ai nevoie de o bază de carton și mai multe inimioare din hârtie colorată sau din carton. Prinde inimioarele pe ață și apoi leagă ața de baza de carton. Agață candelabrul obținut într-un loc potrivit.

Decorează pernuțele

Pernuțele tale favorite pot fi decorațiuni perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților. Decupează din bucăți de pânză roșie inimioare de diverse dimensiuni și coase-le pe perne sau lipește-le cu clei fierbinte. Decorează cu pernuțele canapele din casă.

Construiește un colaj din fotografii

Din fotografiile preferate poți face un colaj – inimioară. Lipește-le pe o bază de carton sau pune-le în rame foto și aranjează ramele pe perete sub formă de inimă. De asemenea, le poți prinde pe un panou de plută, folosind piuneze colorate.

Lipiți pe ușa frigiderului mesaje de dragoste

Dacă totuși nu vrei să decorezi casa, poți lăsa mesaje de apreciere sau de dragoste pentru membrii familiei. Decupează din hârtie colorată inimioare și scrie mesajele pe ele. Dacă faci asta împreună cu copiii, îndeamnă-i să lase mesaje și pentru tine.

Cu puțină inspirație și creativitate, cu siguranță vei reuși să creezi un decor deosebit.

Sursa fotografiei principale – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.