5 cele mai deosebite locuri de joacă din întreaga lume

Locurile de joacă sunt amenajate pentru ca cei mici să se bucure de cele mai frumoase clipe, să se distreze, dar și să-și dezvolte anumite aptitudini prin joc. În lumea întreagă există locuri de joacă excepționale. Mai mult, acestea par a fi adevărate opere de artă. 

Iată 5 cele mai deosebite locuri de joacă din întreaga lume, care sunt cu adevărat minunate!

The Towers of Copenhagen in Mini Size, Danemarca

Locul de joacă este proiectat pentru a reflecta istoria locală. Cinci dintre cele mai renumite clădiri din Copenhaga sunt reprezentate în parc, printre care: Turnul Primăriei, Biserica Mântuitorul Nostru și Turnul de Schimb. Aici se găsește și un mic planetarium.

The Fruit and Scent Park, Suedia

Aici copiii se pot da pe  un tobogan sub forma unei banane uriașe, pe leagăne în formă de cireșe, jucării în formă de felie de portocală. De asemenea, există și o sală de gimnastică asemenea unui pepene.

citește și: Amenajăm balconul ca loc de joacă pentru copii. Idei creative

St. Kilda Adventure Playground, Australia

Acesta este  unul dintre cele mai populare locuri de joacă din Australia. St. Kilda dispune de o mulțime de echipamente destinate distracției: un submarin, un castel de lemn,  o corabie a piraților și un labirint din lemn.

Nishi-Rokugo, Japonia

Probabil, cel mai neobișnuit loc de joacă. Nishi-Rokugo înseamnă în japoneză Parc de Cauciucuri. Acesta include leagăne și tuneluri realizate din cauciucuri de mașină.

Belleville Park Playground, Franta

Este un loc de joacă unic, care permite copiilor să-și încerce capacitățile de alpiniști. Tot aici se găsește și o junglă pentru copii.

Ce zici, ar fi bine să existe și în localitățile din Republica Moldova astfel de locuri de joacă?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.