Decorațiuni cu inimioare pe care să le faci cu copilul

Februarie este luna iubirii. În această perioadă tindem să fim mai buni, mai iubitori și să facem mici gesturi de manifestare a iubirii față de cei din jur. În februarie ne decorăm casa cu inimioare sau facem diverse decorațiuni colorate.

În articolul de azi îți propunem câteva idei de decorațiuni cu inimioare pe care să le faci cu copilul. Va fi momentul vostru de conectare!

Ghirlandă din inimioare

Pentru a face această decorațiune, ai nevoie de hârtie colorată roșie, roză, violetă sau orice altă culoare preferi tu. Împreună cu copilul decupează cât mai multe inimioare, pe care lipiți-le mai apoi pe o sfoară. Agățați ghirlanda obținută pe un perete în camera copilului, la bibliotecă sau la geam.

Coroniță din inimioare

Dacă îți place să decorezi ușa de la intrare, această idee e pentru tine. Ai nevoie de o bază de coroniță, un pistol cu clei fierbinte și foi de carton colorat. Decupează inimioare de diverse dimensiuni, apoi lipește-le pe bază. Vei obține astfel o coroniță extraordinară, numai bună pentru a o prinde pe perete sau ușă.

Inimioară din fetru

O astfel de inimioară poate fi făcută în diverse dimensiuni și poate servi ca pernuță pentru ace sau pernă decorativă pentru camera copilului. Ai nevoie de bucăți de fetru mai mari sau mai mici, pe care să le decupezi în formă de inimă, câte două bucăți pentru fiecare decorațiune. Lipește apoi ambele părți ale inimii, lăsând un spațiu prin care să introduci vată sau sintepon. Lipește apoi cu clei fierbinte sau coase cu acul spațiul rămas și astfel vei obține o pernuță. O poți decora cu mărgele, paiete sau alte elemente.

Inimioare-bilețele colorate

Pentru data de 14 februarie sau de Dragobete, pregătește împreună cu copilul mesaje de dragoste pentru soț/tată. Decupați împreună inimioare de hârtie și scrieți diferite cuvinte frumoase, apoi în dimineața zilei propuneți-i soțului/tatălui să citească mesajele. Eventual, i le puteți pune în geanta de lucru, iar în timp ce va fi la serviciu, aceste bilețele îi vor face ziua mai frumoasă.

Spor la meșterit!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.