5 filme de familie, numai bune pentru acest weekend

În acest weekend, petrece timpul alături de oamenii dragi. Gătiți împreună, mergeți la plimbare, jucați-vă, discutați. Iar serile, când se lasă răcoarea, vizionați împreună un film.

Iată 5 filme de familie, numai bune pentru acest weekend!

Deasupra tuturor

Este un film animat uimitor și surprinzător de emoționant. Deasupra tuturor e povestea unei incredibile aventuri ce depășește granițele vârstei, o aventură în care nici măcar cerul nu mai e limita. Imaginația și curiozitatea îi poartă pe cei mai neașteptați parteneri, băiețelul Russell și bătrânelul Carl, pe tărâmuri misterioase, într-o peripeție de proporții. Prin intermediul acestei prietenii surprinzătoare, construite pe fundația visurilor grandioase ale celor doi eroi simpatici, copilașii vor învăța despre importanța empatiei, integrității, muncii în echipă și vor descoperi că uneori cele mai memorabile aventuri sunt cele la care nu te aștepți.

Yeti: Omul zăpezilor

Este un film animat înduioșător pentru copii, subtitrat în limba română. Acesta spune povestea lui Yi, o adolescentă din Shanghai care descoperă pe acoperișul casei sale un Yeti și decide, alături de doi prieteni, să ajute creatura magică să ajungă acasă, pe muntele Everest. Dezvăluind mesaje despre mediu, importanța lucrului în echipă, onoare, importanța de a-ți oferi ajutorul și de a-ți proteja prietenii, animația se remarcă totodată și prin felul în care portretizează cultura chineză. În timpul vizualizării, copilașii vor fi fascinați să afle mai multe despre locurile minunate care se ascund în inima Chinei și în spectaculoasa regiune a munților Himalaya.

În căutarea lui Dory

Este un film simpatic și educativ pentru copii, care urmărește aventurile lui Dory, peștișorul albastru energic, sufletist, dar care uită foarte repede totul, cu excepția scopului care o motivează să străbată oceanul: în ciuda tuturor obstacolelor, Dory vrea să-și regăsească familia. Filmul transmite lecții importante despre perseverență, familie, prietenie, curaj și dragoste nemărginită.

CITEȘTE ȘI: Alte filme pentru familie

Neînfricata

Acesta nu e un film obișnuit despre prințese. Este, în schimb, o poveste despre curaj, descoperire de sine, tradiții și familie. Mirida, fiica regelui stăpân peste un regat mistic scoțian, este o prințesă atipică, care sparge toate stereotipurile – e rebelă, pe alocuri neascultătoare, călărește și trage cu arcul mai bine decât cei mai iscusiți soldați și, spre dezamăgirea tuturor, refuză să se căsătorească cu pețitorul aranjat de familie. Copiii vor fi încântați de neînfricata prințesă cu părul de un roșu intens și vor învăța împreună cu ea numeroase lecții, de la cât de importantă e familia la cât de mult contează uneori să-ți lași mândria deoparte și să-ți recunoști vina.

Wall-E

Un film educativ pentru copii care trage semnale de alarmă, Wall-E spune o poveste care are loc secole în viitor. Wall-E e un roboțel isteț al cărui scop e să colecteze gunoiul pe un Pământ nelocuibil, sarcină pe care o îndeplinește cu responsabilitate până o întâlnește pe Eve, o roboțică de cercetare. Prins în mrejele dragostei, Wall-E o urmează peste tot în galaxie și din această călătorie se naște un film de aventură haios și profund, în care se strecoară, deloc subtil, critica la adresa consumerismului și a felului în care oamenii contribuie la schimbările climatice și de mediu. Îndemnul de a salva planeta până nu e prea târziu e un mesaj important pentru toți, tocmai de aceea și copiii și părinții vor avea ceva de învățat din acest film.

Recomandăm cu drag aceste filme! Vizionare plăcută!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.