5 filme de familie pentru acest weekend

În noiembrie zilele sunt mai scurte, iar serile – lungi, astfel încât cu siguranță reușești să petreci mai mult timp în familie. Dacă ați citit toate cărțile din bibliotecă, dacă ați jucat toate jocurile de societate pe care le aveți, dacă pur și simplu vă doriți o seară relaxantă, ce zici de un film? Iar un film bun nu va fi refuzat de nimeni.

Iată 5 filme pe care să le vizionezi în acest weekend împreună cu familia!

„Maria Mirabela”

Filmul copilăriei noastre merită văzut în orice zi. Dacă cei din familia ta nu o cunosc pe Maria și pe Mirabela, așezați-vă comod în fața televizorului și vizionați-l împreună. Alături de Maria și Mirabela, în acest film apar și trei personaje animate: Oache, Scăpărici și Omide, care simbolizează cele trei elemente vitale ale naturii: apa, focul și aerul, fără de care nu există viață pe pământ. Vizionat o dată, cu siguranță va fi preferatul familiei.

„Minionii”

Îi vedem peste tot – în campanii publicitare, pe afișe, pe sticle cu suc, pe ambalaje de dulciuri, dar și în film. Minionii au fost, la început, niște organisme unicelulare, pentru ca, de-a lungul vremii, să devină slujitori ai celor mai ticăloși stăpâni. Niciodată n-au avut norocul să-și păstreze în viață acei stăpâni, de la T. Rex, la Napoleon, așa că acum se trezesc că nu au pe cine să slujească, și sunt afectați de o depresie profundă. Dar un Minion pe nume Kevin are un plan! Împreună cu rebelul adolescent Stuart și cu simpaticul Bob se vor aventura în lumea largă pentru a găsi un nou șef pe care ei și frații lor să-l urmeze supuși. Este un film care îl va amuza până și pe cel mai morocănos membru al familiei.

„Întors pe dos”

Dacă ești în căutarea unui film emoționant pentru copiii mari și mici, să știi că acesta e cel mai potrivit. Filmul arată viața lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, care trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota, pentru a se muta la San Francisco. În acel moment, emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor ei, complet depăşiţi de situaţie. Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu, în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe şi să-şi găsească noi prieteni.

„Savva, inimă de războinic”

Într-o pădure fermecată îndepărtată, locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă sătucul. Savva, un băieţel ascultător de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a satului îi revine curajosului băiat care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva ajunge să cunoască noi personaje fabuloase şi să îşi facă prieteni de nădejde.

„Pinguinii din Madagascar”

Echipele de superspioni nu se nasc, ci ies din găoace. Descoperă secretele celor mai abile şi amuzante păsări sub acoperire din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico şi Private. Aceşti agenţi de elită îşi unesc forţele cu o organizaţie şic sub acoperire, Vântul din Nord, condusă de chipeşul şi răguşitul Agent Secret, a cărui voce este asigurată de Benedict Cumberbatch. Împreună, ei trebuie să îl oprească pe diabolicul dr. Octavius Brine (John Malkovich), şi care intenţionează să distrugă lumea aşa cum o cunoaştem.

Dacă ai un film de familie preferat, scrie în comentarii care este acesta, iar săptămâna viitoare noi vom veni cu un nou articol, în care vom include și ideile tale.

Weekend frumos!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.