Ținute la modă în această primăvară

Odată cu sosirea primăverii, fiecare femeie își dorește să fie mai atrăgătoare și mai elegantă. Pentru a obține acest lucru, are și mai multă grijă de sine, de felul cum arată și de hainele pe care alege să le poarte. În acest anotimp e la modă naturalețea, ținutele simple și în culori vii, dar care scot din anonimat.

Iată ce ținute la modă în această primăvară sa îți achiziționezi și tu!

Blănițele colorate

Pentru începutul primăverii, când afară încă e destul de rece dimineața, dar călduț pe parcursul zilei, alege să porți blănițe colorate. În magazine găsești blănițe artificiale în toate nuanțele, însă ai grijă ca cea pe care o cumperi să se potrivească la cât mai multe ținute și să te ajute să arăți bine. Sunt la modă în special blănițele albastre, cele de culoarea levănțicăi sau cele roșii.

Gecile bomber

În acest sezon sunt la modă genul acesta de geci, potrivite atât stilului sport, cât și celui casual. Acestea pot fi din bumbac, cașmir sau piele ecologică și nu doar că îți vor ține de cald în zilele răcoroase de primăvară, dar și te vor ajuta să arăți stilată.

citește și: Accesorii potrivite pentru a fi la modă în această primăvară

Rochii în dungi colorate

Primăvara aceasta e despre cât mai multă culoare. Sunt la modă dungile, în special rochiile cu astfel de imprimeuri. Alege o rochie maxi, în dungi cât mai late, alături de o pereche de pantofi nude și astfel vei obține o ținută care te va scoate din anonimat.

Tricouri cu imprimeuri cu litere

Dacă primăvara trecută erau la modă imprimeurile florale, anul acesta se poartă tricourile cu imprimeuri cu litere mari, statement. Un astfel de tricou, alături de o pereche de blugi și un sacou, te vor ajuta să arăți bine în orice moment al zilei. Ai grijă doar ca mesajul de pe tricou să fie unul potrivit cu mediul în care te afli.

Topurile stil corset

Unul dintre trendurile îndrăgite de fashioniste este topul stil corset. Poți combina un astfel de top cu o fustă, pentru o ținută mai elegantă, sau cu o pereche de geanși pentru un efect mai cool.

Fustele plisate

Fustele în pliuri sunt la modă în această primăvară. O fustă din mătase, cu volum, te va ajuta să arăți bine atât la birou, cât și la plimbare. Partea și mai bună este că o asemenea fustă nu se șifonează!

Jachete din denim

În primăvara 2022 revin în modă jachetele din denim. Această jachetă este perfectă ca îmbrăcăminte exterioară în zilele calde. O poți purta peste o rochie, cu cizme sau peste un tricou obișnuit și o pereche de blugi.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.