Accesorii potrivite pentru a fi la modă în această primăvară

Zilele de primăvară sunt potrivite pentru a purta accesorii colorate și jucăușe. În 2022 sunt la modă culorile: Verde Kelly, roz fucsia, portocaliu vibrant, liliac, galben strălucitor sau culoarea anului – mov Very Peri. Moda în stil curcubeu va stimula cu siguranță această primăvară. Te poți inspira din moda anilor ’20 sau din anii ’60 și cu siguranță nu vei da greș.

Iată ce accesorii să porți în primăvara 2022 pentru a fi la modă!

Geanta „găleată”

Geanta asemeni unei găleți este nelipsită din garderoba fashionistelor. Poate fi purtată atât la o ținută clasică, cât și la cea casual. O găsești într-o mulțime de culori și modele, de la cea cu franjuri, până la geanta găleată cu broderie.

O curea formată din mai mult curele subțiri

Anul acesta sunt la modă curelele subțiri, purtate mai multe la un loc. Fie că le pui la o pereche de pantaloni, la o fustă sau peste o rochie, optează pentru curelile din piele, calitative și rezistente.

Brățările din piele

Mergând pe principiul curelelor purtate mai multe la un loc, trebuie să știi că așa se poartă și brățările în această primăvară. Această modă a fost adusă în prezent din anii ’90 și în 2022 va lua locul brățărilor fine din metale prețioase, care îmbrățișează încheieturile subțiri ale femeilor.

Colierele cu lanțuri masive

În această primăvară se poartă colierele mari, cu lanțuri. Acestea completează armonios ținutele minimaliste și pot fi purtate atât la haine clasice, cât și la cele casual. Lanțurile grele și groase, în contrast, accentuează claviculele feminine fragile și decolteul grațios. Astfel, rochiile purtate în acest sezon alături de un astfel de element decorativ, vor arăta originale.

Bentițe neobișnuite

Bentița, acest accesoriu șic pentru păr, revine în modă. În acest sezon, servește mai mult ca decor elegant, decât joacă un rol funcțional. Pentru a fi la modă, alege bentița care vine ca un lanț îngust, neîncărcat cu detalii, sau o bandă subțire de metal cu o monogramă fermecătoare.

O primăvară frumoasă să ai!

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.