Horoscopul lunii martie. Ce aduce prima lună de primăvară

Începutul primăverii vine cu vești bune pentru nativii din fiecare zodie. Martie aduce pentru fiecare nevoia de a repara și de a vindeca. Vom redescoperi ideile și deciziile luate de dragul celorlalți și nevoie de a proteja pe cei slabi sau pe cei cu probleme. Astfel, în această lună ne vom sacrifica pentru cei mai triști ca noi.

Iată ce spune horoscopul pentru luna martie 2022!

Berbec

Pentru nativii din Berbec va fi o perioadă de remontare și de reîncărcare. Este momentul potrivit pentru îndeplinirea proiectelor importante. Atenție la sănătate! Începutul de martie vine cu alergii sau intoxicație. Luna aceasta s-ar putea împlini unele obiective pe care le așteptai de la sfârșitul anului trecut.

Taur

Pentru Tauri martie va fi o lună cu planuri de viitor mărețe și cu dezvoltarea unor proiecte. Vor apărea îndoieli, de aceea ai nevoie de curaj să te confrunți cu acestea. Pentru a te recupera sau pentru a te reface, renunță la persoanele care nu se potrivesc cu ideile tale. Reușita cea mai mare vine la început de martie cu avansare sau respect profesional.

Gemeni

Martie va fi pentru Gemeni un moment de lecții de concentrare și de lecții profesionale. Ar fi bine să ai în vedere propria nervozitate, pentru a te feri de probleme. Luna plină îți cere vindecare. Reușita cea mai mare vine la început de martie cu avansare sau respect profesional.

Rac

Pentru nativii din Rac, martie aduce zâmbetul pe buze, multă culturalizare și dezvoltare a laturii artistice. În perioada lunii pline din 18 martie, s-ar putea să ai certuri, dar și îți va apărea o frică, pe care neapărat trebuie să o vindeci în acele zile. Reușita cea mai mare este în a doua perioadă a lunii și va veni prin bucurii pe numeroase planuri.

Leu

Martie este pentru Lei un moment de reinventare. Vei reuși să parcurgi în viteză pași măreți în plan intelectual. Luna plină din 18 martie te invită la investiții, dar mai ales la planuri și planificări financiare. E timpul să îți cumperi pușculiță nouă. Reușita cea mai mare este pe plan personal, dar și cu vești mari și bune de la cineva străin.

Fecioară

Martie vine cu un refresh. În relația de cuplu ai de învățat mai multe lucruri și îți va apărea nevoia de a fi bine și mulțumită de averea ta sau a familiei. Din 18 martie vei avea parte de multe solicitări, de aceea odihnește-te în prima parte a lunii.

Balanță

Pentru cei din zodia Balanță, martie va fi o perioadă de multă solicitare și muncă, implicare și proiecte sociale. Luna plină din 18 martie îți atrage atenția la sănătate sau la epuizare. Reușita cea mai mare va fi rapidă pe plan personal și profesional.

Scorpion

Martie va o lună de remontare și de noi proiecte de viitor. Alege cu atenție acțiunile pe care le faci și încrede-te în ceea ce îți dă putere. În această lună ar fi bine să fii mai atentă la sănătate. În această lună ești liberă să concepi un copil și încearcă să te bucuri de reușitele copiilor pe care îi ai.

Săgetător

Pentru Săgetători, martie va fi o lună cu lecții de personalitate, unele ușoare, altele subtile. E luna potrivită pentru mari schimbări pe oricare plan. S-ar putea să primești un premiu profesional. În martie e posibil să îți cumperi o nouă locuință.

Capricorn

Martie va fi o perioadă de dezvoltare și de reușite rapide. În primele două săptămâni vei primi unele dintre cele mai bune vești. Luna plină din 18 martie îți va cere să repari ceva dacă vrei să faci un pas mare în evoluție. Vei avea reușite în vânzări sau la nivel de documente.

Vărsător

Martie va fi pentru Vărsători o lună de transformări și de maturizare. Primele două săptămâni aduc proiecte financiare importante, dar și oferă energia creativă și inspirație. În această lună vei câștiga mai mult și vei intra în posesia unor lucruri la care visai.

Pești

Martie e luna Peștilor. În această lună te implici, ești voluntar, te interesează binele celor din jur și mai ales vrei să lași ceva în urma ta. Vei avea parte de certuri și reproșuri, însă cu puțină răbdare și atenție, vei trece peste ele.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.