Cum decorăm casa în această primăvară. Sfaturile designerilor

Odată cu sosirea primăverii, apare și dorința de schimbare. Soarele îmbie la culoare, motiv pentru care vrem să aducem în casa noastră cât mai mult verde, galben și culori din petalele florilor. Totuși, designerii ne sfătuiesc să nu exagerăm și să adăugăm doar câteva elemente de decor, pentru a nu fi nevoiți să zugrăvim pereții interiori în fiecare anotimp.

Iată cum decorăm casa în această primăvară și ce sfaturi oferă specialiștii!

Potrivit designerilor, pentru o amenajare de sezon nu e nevoie să facem schimbări majore în locuință și să cumpărăm mobilier nou. Modificările din casă trebuie să fie mici, dar de efect, astfel încât la vară să putem redecora din nou.

Schimbă pernele decorative

Principalul lucru pe care îl poți face pentru a aduce primăvara în casa ta este să schimbi pernele decorative. Folosește culori de primăvară – verde cald, galben, albastru, roz. Nu e nevoie să împânzește casa cu perne. Câteva, puse pe canapeaua din living, vor schimba imediat decorul și atmosfera.

Schimbă draperiile

Dacă îți plac draperiile, schimbă-le pe cele de iarnă cu unele de primăvară, cu mici floricele, în culori calde. Totuși, ai grijă să nu exagerezi cu prea multă culoare și alege draperii care să se potrivească designului casei.

citește și: Idei practice pentru decorarea locuinței

Adaugă tablouri

Tablourile de pe pereți au menirea de a detensiona atmosfera. Astfel, pentru a aduce primăvara în casă, le poți vopsi ramele sau pur și simplu poți schimba imaginile cu unele primăvăratice.

Schimbă fața dormitorului

Poți face o schimbare de primăvară și în dormitor. Pentru asta, cumpără așternuturi noi, în culori de primăvară și bucură-te de un somn confortabil!

Folosește multe flori

Florile nu sunt niciodată prea multe, iar cele de primăvară sunt cu adevărat speciale. Asigură-te că ai permanent în casă flori vii, care colorează atmosfera și bucură-te de această primăvară!

O primăvară frumoasă să ai!

citește și: Idei de decorare a casei pentru ziua de naștere a copilului

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.