Idei de decorare a casei pentru ziua de naștere a copilului

Ziua de naștere a copilului este unul dintre cele mai așteptate momente ale anului. Dacă obișnuiești să organizezi o petrecere acasă, la care să inviți rude și prieteni, cu siguranță te vei ocupa și de decor. Uneori acest lucru poate da mari bătăi de cap, însă nu e cazul și atunci când ai totul planificat și bine pus la punct.

Iată câteva idei de decorare a casei pentru ziua de naștere a copilului, din care te poți inspira!

Petrecere tematică

Dacă vei face o petrecere tematică, cum ar fi pirați, Barbie, Mickey și Minnie Mouse, LOL, fotbaliști, poți sugera invitaților să vină costumați. De asemenea, poți decora casa cu elemente sau personaje tematice și nu ezita să-l implici și pe cel mic la decorare. Ai putea fi uimită de ideile sale.

Decorează cu flori

În cazul în care nu aveți o tematică, poți decora locuința cu flori. Confecționează împreună cu cel mic flori de diverse dimensiuni și culori, folosind hârtie colorată sau hârtie creponată și amenajează toată casa. La fel, nu uita și de câteva recipiente cu flori naturale, care vor întregi atmosfera.

Decorează cu baloane

Copiii adoră balcoanele, de aceea poți decora cu ele toată locuința. Pe lângă faptul că vor colora atmosfera, copiii se vor putea juca cu ele, făcând diverse activități.

Decorează casa cu ghirlande

Ghirlandele din hârtie, pe lângă faptul că nu sunt costisitoare, mai sunt și colorate. Iar dacă îl implici și pe cel mic la confecționarea lor, plăcerea sărbătorii va fi și mai mare. Poți opta pentru flori, fluturi, stegulețe, steluțe sau chiar pentru ghirlande cu mesaje de felicitare.

Decorează cu pinatas

Deși la noi nu sunt atât de populare, pinatele sunt foarte distractive. Poți confecționa mai multe, pe care să le pui prin toată casa sau cu care să decorezi încăperea în care se dă petrecerea și la un moment dat să le propui copiilor să le spargă. Unele pot fi umplute cu bomboane, iar altele cu jucării sau confetti. Râsul și voia bună sunt garantate!

Distracție plăcută!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.