Cum să porți mănușile de piele în această iarnă

Iarna, unul dintre accesoriile care nu lipsește din geanta unei femei, sunt mănușile. Acestea nu doar că țin de cald, dar și completează ținutele. Ele au jucat un rol foarte important în moda anilor 1950, însă au devenit populare în anul 1961, odată cu producția „Breakfast at Tiffany’s”. De atunci, femeile au început să combine mănușile astfel încât acestea să se potrivească outfiturilor abordate și să protejeze mâinile în zilele geroase.

Bunele maniere legate de mănuși

În anii 195, atunci când mergeau la biserică, la o cină importantă, la un ceai, la o întâlnire oficială sau la o nuntă, mănușile nu trebuiau să le lipsească femeilor. Acestea trebuiau date jos întotdeauna când femeile se așezau la masă, după ce dezbrăcau haina. De asemenea, o femeie nu-și scotea niciodată mănușile atunci când făcea cunoștință cu o altă persoană. În trecut, pentru doamnele din înalta societate, mănușile erau un must, însă în zilele noastre lucrurile s-au schimbat.

Cum să porți mănușile de piele în această iarnă

Mănușile de piele au devenit tot mai populare în ultima perioadă. Acestea sunt potrivite atunci când îți dorești să ieși din monotonia zilelor friguroase. Deși majoritatea femeilor preferă mănușile de culoare neagră, care sunt și cele mai populare, să știi că mănușile de piele se găsesc în diverse culori și se potrivesc perfect oricărei ținute.

Dacă mergi la shopping și îți dorești o pereche de mănuși de piele, care să-ți țină și de cald, dar și să le pot purta oricând, o culoare nude e cea mai potrivită. Ai grijă să fie și căptușite pe interior, pentru a-ți proteja mâinile de ger.

Pentru un plus de culoare, atunci când îmbraci o fustă plisată, scurtă, un tricou casual sau un cardigan gros, poți opta pentru culori calde de galben, portocaliu, albastru sau verde. Un trenci gros sau un palton va arăta bine cu o pereche de mănuși negre. Dacă ai un palton cu mânecă trei sferturi, se vor potrivi perfect mănușile de piele, cu aplicații de blană. Iar la blugi se potrivesc toate culorile și tipurile de mănuși. Important este să ții cont de haina pe care o ai pe deasupra.

Nu încerca să asortezi mănușile cu încălțămintea sau cu geanta. Alege să combini culorile astfel, încât să obții ținute interesante.

Important! Niciodată nu purta în același timp mănuși lungi din piele și cizme peste genunchi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.