Alte trei filme animate de familie, pe care să le vizionezi în acest weekend

Weekendul e pentru familie, pentru noi experiențe frumoase și pentru timp petrecut cu cei dragi. Dacă ziua veți merge în vizită, veți primi oaspeți, veți găti ceva gustos sau vă veți juca, spre seară puteți viziona un film de familie interesant. Puteți chiar organiza o seară de film, cu popcorn sau alte ronțăieli.

În acest articol îți propunem alte trei filme animate de familie, pe care să le vizionezi în acest weekend. De ce „altele”? Pentru că AICI și AICI mai găsești câteva recomandări bune.

Bunul dinozaur

Copiii adoră filmele cu și despre dinozauri, pentru că nu toți erau fioroși, după cum menționează și cercetatorii. Un astfel de dinozaur blând și bun, este și eroul acestui film animat de succes. După ce un eveniment traumatic tulbură un Apatosaurus plin de viaţă pe nume Arlo, acesta porneşte într-o călătorie remarcabilă, alături de noul sau prieten – un băieţel. „Bunul Dinozaur” pune o întrebare: Ce-ar fi fost dacă asteroidul care a provocat dispariția dinozaurilor nu ar mai fi existat? Ce-ar fi fost dacă dinozaurii ar fi supraviețuit până în zorii speciei umane? Și, cel mai important, cum ar fi atunci când un Apatozaur curios, Arlo, își face un neobișnuit prieten, pe băiețelul Spot? Cei doi trebuie să își unească forțele pentru a întreprinde o călătorie printr-un peisaj misterios și aspru, în care Arlo învață să își înfrunte propria frică.

Micul Prinț

Este unul dintre cele mai îndrăgite filme de desene animate. Este o poveste tristă, dar plină de povețe și istorioare pentru copii și maturi. În această ecranizare, povestea este puțin schimbată. Eroina povestirii este Fetiţa, pe care mama sa o învaţă cum să se poarte în lumea adulţilor. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul. Acesta îi prezintă micii sale prietene o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul prinţ. Aici începe călătoria magică şi emoţionantă a Fetiţei în universul Micului prinţ. Iar Fetiţa îşi redescoperă copilăria şi învaţă că cel mai important lucru este să ai prieteni şi să înţelegi esenţialul vieţii prin prisma inimii; căci esenţialul nu poate fi văzut cu ochiul liber, ci poate fi cunoscut cu adevărat doar prin prisma sufletului.

Omul-Furnică

Eroii pot fi nu doar uriași, ci și de dimensiunea unei… furnici. Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-și micșora dimensiunea și de a-și mări proporțional puterea, escrocul Scott Lang se vede nevoit să își accepte latura eroică și să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym, pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase și aproape imposibil de depășit, Pym și Lang trebuie să născocească și să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

Vizionare plăcută și weekend frumos!

sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.