5 interprete de la noi, care și-au dezvoltat și alte pasiuni

Ne încântă cu melodiile lor și ne fac să le admirăm zi de zi frumusețea din voce. Însă, pe parcursul anilor, s-au reinventat, și-au găsit noi pasiuni și metode de relaxare. Chiar dacă nu au lăsat muzica la o parte, pentru unele dintre ele, aceste hobby-uri sunt și o sursă de venit. Și nu poate fi altfel, când din mâinile lor ies adevărate opere de artă.

Iată ce interprete de la noi și-au dezvoltat și alte pasiuni, pe lângă muzică!

Mariana Dobzeu

Muzica populară este marea dragoste a Marianei, însă în timpul liber aceasta croșetează. Majoritatea rochiilor și fustelor, dar și unele elemente ale costumelor populare ale sale, sunt croșetate chiar de ea. Comori pe care Mariana le poartă și le face cu mândrie și dăruire.

Cornelia Ștefăneț

Interpreta Cornelia Ștefăneț a început să picteze. Într-un interviu pentru Mama Imperfectă, Cornelia a declarat că pictura este terapie antistres. „Fiind mereu înconjurată de oameni, nu neapărat întotdeauna pozitivi și binedispuși, se mai întâmplă să întâlnesc mulți frustrați și răutăcioși. Și iată pictura mă ajută să arunc veninul afară și să nu mai pun nimic la suflet, așa cum o făceam ceva timp în urmă” – a declarat artista.

Veronica Ghimp

De când a devenit mămică, interpreta Veronica Ghimp și-a descoperit o nouă pasiune. Atunci când nu cântă și nu îngrijește de cei trei copii ai ei, Veronica croșetează plapume moi și pufoase. CoolWool este mica ei afacere, în care pune multă dragoste și suflet.

Lenuța Gheorghiță

Toți știu – Lenuța Gheorghiță are cele mai frumoase costume de scenă, însă puțini cunosc faptul că acestea sunt făcute chiar de ea. Lenuța își personalizează costumele, brodându-le cu mărgele, iar rezultatul bucură ochiul tuturor. „Mărgelele rămân a fi feblețea mea din noapte, atunci când puii mei dorm. Alteori, când privim cu toți ai casei vreun film sau povești, eu îmbin utilul cu plăcutul. Nu stau pe pat și gata sau mai nou – numai pe internet, eu încerc să fac ceva nou, frumos. Am făcut și accesorii pentru păr, de exemplu: cercuri cu mărgele și pietre”, a declarat interpreta în cadrul unui interviu.

Marina Coptu

Și interpreta Marina Coptu și-a dezvoltat o nouă pasiune. În timpul liber aceasta pictează tablouri extraordinare, cred te duc cu gândul la casa părintească și la ograda bunicii.

Chiar dacă sunt extrem de ocupate cu muzica, aceste interprete ne demonstrează că o nouă pasiune nu le împiedică să scoată melodii noi. Din contra, le ajută să fie mai relaxate și mai creative.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.