Idei de aranjamente pentru bucatele de pe masa de sărbătoare

Iarna este un anotimp bogat în sărbători. În această perioadă obișnuim cu toții să primim oaspeți sau să mergem în ospeție. Din păcate, din cauza noii pandemii, tot mai puțini ne adunăm în jurul mesei, însă acesta nu este un motiv pentru a nu o aranja frumos, bucatele de pe masă fiind ca o carte de vizită pentru gospodină. Atunci când acestea sunt preparate cu drag și aranjate în farfurie, de la masă nu va lipsi nici voia bună.

Modul de aranjare al aperitivelor, fructelor și legumelor și ornarea bucatelor reci și calde sunt esențiale de sărbători. Atunci când bucatele sunt aranjate pe platouri, trebuie să ținem cont de combinația produselor și culorile acestora. Astfel, vom obține farfurii decorate armonios și cu bun gust.

Dacă încă nu ai hotărât ce aranjamente să faci de Crăciun, Revelion, dar și de alte sărbători ale iernii, inspiră-te din imaginile propuse de noi. Acestea sunt ușor de realizat și nu necesită mult timp, iar oaspeții vor fi plăcut surprinși de capodoperele culinare pe care le-ai făcut.

Poftă bună!

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.