Andra – ”Când nu știm ce să mai facem, organizăm o seară a problemelor familiei noastre”

Recent, în podcastul ”Fain și Simplu” al lui Mihai Morar, Andra a povestit cum face față problemelor legate de creșterea copiilor când acestea o depășesc și când nu știe ce să mai facă.

”Avem o chestie foarte faină inventată de Cătălin. La un moment dat, nu mai puteam. Nu ascultau copiii, erau nemulțumiți unul de altul. Eva nu vroia să mai meargă la grădiniță în perioada respectivă și nu mai știam cum s-o descoasem ca să înțelegem de ce nu mai vrea să meargă. Atunci Cătălin a venit cu o idee extraordinară și a propus să facem o seară a problemelor familiei noastre. Ne așezăm toți patru și fiecare spune problema și vine cu un sfat. Și a funcționat pentru că am început noi… Și toți au venit cu păreri”… ”Cătălin a venit cu această idee și mi s-a părut extraordinar pentru că le-a dat copiilor încrederea că pot vorbi orice. Dacă nu știam cum s-i descoasem, ăsta a fost momentul când el a reușit să-i aducă mai aproape de noi.”

Totodată, Andra a mărturisit că și-a dorit întratât de mult copiii, încât a dat totul pentru ei. Iar mai târziu a înțeles că este foarte important să nu uiți să te iubești pe tine însăți.

”Mi-am dat seama că trebuie să mă iubesc eu. Dacă eu sunt bine și ei vor fi bine.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.