Top vedete mămici de băieți

Cristina Croitoru

Cântăreața este căsătorită de 6 ani cu Alexandru Celcinschi. Cei doi au împreună doi băieței pe nume Alexander și Arthur. Familia s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Americii. Ceva mai demult artista spunea: „e cam greu cu doi copii, dar fericirea enormă pe care o porți în suflet îți dă aripi de fiecare dată.” Cristina nu ezită să posteze pe contul său de Instagram poze cu micuții săi.

Rusalina Russu

Prezentatoarea emisiunii O seară în familie de la Moldova 1 este și ea mamă a doi băieți. Jurnalista a menționat și în cadrul propriei emisiuni că și-ar fi dorit o fetiță, dar nu îndrăznește să devină mamă de 3 copii. Rusalina a mai povestit că băieții săi o solicită destul de mult pentru că își doresc mereu ca mama lor să se joace împreună cu ei.

Marina Filipovici.

Interpreta de muzică populară este mama fericită a trei băieți. Ea a mărturisit că cei 3 băieței au venit pe lume la o diferență de vârstă de un an jumate, respectiv au interese comune și creșterea lor nu e atât de dificilă. Marina Filipovici a mai recunoscut că este o mamă care nu-și poate refuza niciodată copiii. Artista are și o melodie dedicată copiilor săi – ”Trei băieți măicuța are”.

Lia Taburcean

Chiar dacă își ține departe de ochii lumii viața personala, cântăreața a oferit primele declarații despre nașterea băiețelului său, Răzvan. ”Băiețelul meu este foarte energic… La început eram foarte îngrijorați, pentru că nu știam nimic, dar timpul le vindecă pe toate și ne învață foarte multe, așa că acum ne descurcăm bine. Știu că sunt multe cupluri ca noi…”, a mărturisit proaspăta mămică pentru revista mamaplus.md. În trecut, Lia Taburcean a avut o pierdere de sarcină și a trecut printr-o despărțire de fostul ei logodnic. Artista a vorbit deschis despre aceste evenimente în emisiunea ”Istoriile Gloriei” de la postul de televiziune NTV Moldova. După aceste momente dificile din viața sa, interpreta a ales să fie mai discretă la capitolul familie. Lia s-a căsătorit în secret în vara anului trecut și a devenit pentru prima oară mamă pe 8 ianuarie 2021.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.