Xenia Piciughin și Igor Grosu lansează școala de autocunoaștere WATU

Xenia Piciughin este în continuă desăvârșire de sine și într-un constant proces de creație. Împreună cu ghidul spiritual, Igor Grosu, au decis să ajute cât mai mulți oameni să se redescopere și să se autocunoască. Cei doi au fondat școala WATU, un univers în care promit că vei păși pe calea fericirii și reîntâlnirii cu sinele interior, vei învăța să trăiești cu autenticitate, să manifești corect dorințele proprii și multe altele. Am încercat să aflăm mai multe despre ce este WATU chiar de la Xenia.

Xenia, ce este mai exact WATU, când și cum a apărut ideea creării acestui ”univers”, după cum îl numești chiar tu?

WATU (we are the universe) este o școală a autocunoașterii. Nu este un maraton, fiindcă nu vom alerga nicăieri. Nu este un curs, fiindcă nu vei primi doar teorie. Este un univers de transformare și manifestare, care va schimba viața celor care sunt gata să o facă! Este un prim pas, este primul univers care va ajuta pe fiecare să devină cea mai bună versiune a sa, să creadă în forțele proprii și să vadă forța sa creatoare. Am parcurs și eu această cale, intuitiv. La fiecare revelație simțeam că vreau să povestesc lumii ce am descoperit. Am creat un sistem, la fel cum e la școală, unde vom evolua de la primul univers până la absolvire. Vor urma și alte trepte, următoarele universuri, unde vom extinde și vom aprofunda cunoștințele. Și momentul în care am devenit mamă m-a motivat mult, fiindcă mi-am dat seama că vechile paradigme nu mai funcționează în această lume nouă, diferită. Astfel, ceea ce se învață în Școala Watu, mi-ar plăcea să îi transmit și fetiței mele când mai crește.

Pentru cine este universul WATU?

Pentru cei care sunt interesați de evoluția lor continuă, sau simt că au ajuns în impas, în situația în care s-au pierdut, nu mai știu ce să facă mai departe, simt că i-au copleșit fricile și traumele. Aici, în școala WATU, sunteți în locul potrivit și în acest proces de lucru vă așteaptă răspunsuri foarte interesante despre voi și pentru voi. Atunci când o să vă apropiați de sufletul vostru, acesta o să vă învețe încotro să o luați mai departe spre calea voastră, iar atunci când vă veți urma calea, toate lucrurile se vor așeza pe locuri. Nimeni nu a ajuns aici întâmplător. Pur și simplu a venit timpul. Acum mingea e la voi, e alegerea voastră să acceptați sau nu să mergeți în noua direcție. În funcție de implicarea fiecăruia, va depinde viteza rezultatului vostru. Însă indiferent de asta, rezultatul nu va întârzia să apară absolut la fiecare.

Cum este organizat acest proces de muncă sau de studiu?

Acest univers este din 2 părți. Primul capitol are ca scop să eliminăm toate obstacolele subconștiente. Atunci când ne vom elibera de aceste obstacole, va incepe magia, pe care o vom practica în a doua parte a universului.

La ce interval de zile participanții vor primi o nouă lecție? Va fi și o temă pentru acasă? Dacă nu vor avea timp să fie prezenți la o meditație, vor putea reveni ulterior la ea?

Absolut tot materialul va putea fi accesat oricând. Temele pentru acasă nu vor fi obligatorii, dar absolut necesare dacă se dorește o schimbare. La fel și meditațiile ghidate (3 la număr) vor fi disponibile pentru a fi accesate atunci când participanții vor dori să intre într-o anumită stare. De asemenea, noi vom avea intervenții zilnice, ca să transmitem anumite stări participanților. Ei vor resimți și vor trăi aceste stări pe parcursul zilei. O să fie magic. Abia aștept să ne povestească trăirile lor.

Vor mai fi și alte ediții ale cursului?

DA, va mai fi organizat, iar apoi vor urma și altele, despre corpul nostru, despre vindecare, despre energia banilor și business, despre vocație și alte teme.

Școala WATU va începe în 12 mai și va conține 8 lecții teoretice, 8 teme pentru acasă, 3 meditații ghidate și 2 webinarii live. Aflați mai multe detalii despre WATU AICI.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.