Cele mai în vogă culori în sezonul primăvară/vară 2021

Se pare că după o perioadă lungă de carantină, designerii renumiți ne încurajează să optăm pentru multă culoare în acest sezon. Iată care sunt cele mai în vogă nuanțe pentru a avea o garderobă în pas cu ultimele tendințe.

Roz… și toate nuanțele acestuia. Este una dintre cele mai actuale culori ale sezonului. Dacă îl asociezi cu neseriozitatea și cu păpușile Barbie, ar fi cazul să îți schimbi părerea. Optează pentru roz mai ales când este vorba de costume clasice și rochii de seară.

Oranj. Este o culoare care îți ridică automat dispoziția și pofta de viață. Preferata designerilor este nuanța portocalei. Asortează-l în orice ținute, fie combinate cu alte culori, fie monocrome și nu vei da greș.

Alb. Această culoare are o semnificație aparte în acest an, întrucât este privită ca un tribut adus medicilor și uniformei acestora. În același timp, albul semnifică un nou început, o foaie curată pe care să începem să scriem lucrurile așa cum ni le dorim.

Albastru. Ca și în cazul culorii roz, albastru și nuanțele acestuia vor fi unele dintre preferatele culori, în special pentru costumele clasice, dar și pentru rochiile aerate de seară.

Roșu. Roșu a fost întotdeauna o culoare folosită la maxim pe podiumuri datorită caracterului puternic pe care îl anunță. Designerii nu au făcut excepție nici în acest an. Doar că au propus roșu în combinații noi și extravagante de rochii semitransparente sau din contra, ținute tricotate din țesături dense.

Sursa Foto: Google.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.