Culori la modă în 2023. Ce ținute să alegi pentru tot anul

La fiecare 6 luni designerii creează colecții care vor fi la modă în următoarea jumătate de an. Astfel, pentru 2023 vor rămâne multe dintre tendințele anului 2022, care sunt pur și simplu actualizate, extinse și dezvoltate.

Iată ce culori vor fi la modă în 2023 și ce ținute să alegi pentru tot anul!

Nuanțele de violet

Preferata anului 2022 va fi o favorită și în anul care vine. Nuanțele de violet vor putea fi găsite și în continuare în toate magazinele, de la piese casual separate, până la articole pentru ocazii speciale. Lavanda arată perfect dacă este combinată cu unele culori mai închise, însă nu ar trebui niciodată asortată cu cremul și bejul, spun specialiștii.

Culoarea galbenă

Chiar dacă vara nu s-a întors, nuanțele de galben vor putea fi purtate pe parcursul întregului an 2023. Altfel, vei aduce soarele chiar și într-o zi geroasă de iarnă sau într-o primăvară ploioasă. Deși nu este o culoare ușor de asortat, galbenul luminos și însorit va oferi tuturor doza de bună dispoziție. Trebuie să știi că toată lumea poate purta galben, trebuie doar să îl combini corect. Pentru ca această nuanță dificilă să poată fi încadrată în ținutele tale, alege fuste elegante galbene sau o geantă galbenă și păstrează culoarea departe de față.

Nuanțele de albastru

Nuanțele pastelate și albastru baby va fi la modă în 2023. Aceste culori pot fi purtate de la rochii frumoase de zi până la ținute de seară strălucitoare, la ținute casual și nu numai. Ornamentele argintii delicate, cum ar fi mărgele fine, se potrivesc fără efort cu tonul de albastru pastel. De asemenea, poți purta albastrul și în imprimeuri florale, ideale pentru primăvară și vară.

Culoarea roză

Una dintre cele mai apreciate tendințe de culoare în modă în 2022 este programată să continue și în 2023. De la nuanțe de roz fierbinte care continuă să exploreze stilul Barbiecore, punându-l în prim-plan, până la interpretări mai blânde de pastel și coral, rozul la modă în sezonul trecut, păstrează-l și în noul an. Ideale în acest sens sunt rochiile, fustele, pantalonii și costumele.

Indiferent de culoarea pe care o vei prefera în 2023, important este ca aceasta să aducă fericire în viața ta și să o porți cu bucurie.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.