Cum să te îmbraci cu stil de Paște? Reguli de urmat

Paștele este sărbătoarea în care mergem cu toții în vizite la cei dragi sau primim oaspeți. Cu această ocazie, ne cumpărăm ținute noi sau îmbrăcăm haine mai speciale. Totuși, stiliștii spun că nu ar trebui să exagerăm și nici să cheltuim prea mulți bani pentru îmbrăcăminte. Dacă avem dulapul cu haine organizat și dacă ținem cont de unele reguli, cu siguranță vom avea o apariție ca pe podium!

Iată cum să te îmbraci cu stil de Paște și ce sfaturi ne oferă specialiștii!

Ținută din două culori complementare

Stiliștii recomandă să optăm pentru o ținută formată din două piese, în culori care să se completeze reciproc. De exemplu, aceștia sugerează o pereche de pantaloni sau fustă într-o nuanță neutră de bej, alb sau negru, pe care să îi combinăm cu un top colorat, într-o nuanță intensă de albastru, verde sau fuchsia. Este o ținută ce poate fi purtată fără nici o problem în ziua de Paște, fie că stai acasă sau mergi în ospeție.

Fustă și bluză

Fusta plisată poate fi purtată în multe moduri diferite. În funcție de preferințe, putem alege o fustă plisată neagră sau colorată, și o bluză de aceeași culoare. De asemenea, o fustă într-o tonalitate ce oferă contrast: alb, bleu sau roz, albastru intens sau verde turcoaz, la care să asortezi o cămașă pepit, vac rea o ținută unică.

Costum elegant într-o singură culoare

Un costum elegant este o alegere perfectă pentru această ocazie special. Putem alege tonuri de sezon precum verde, bleu sau fucshia. În acest sens, ideale sunt compleurile cu sacou și fustă sau pantalon, în funcție de preferințe de confort. De asemenea, putem completa ținuta cu o bluză imprimată discret și pantofi nude, pentru un efect de eleganță pură, iar pentru un aspect mai sofisticat, accesorizăm cu o curea subțire. Acestea vor crea un look primăvăratic și fresh, numai bun pentru zilele de sărbătoare.

Jeanși cu o cămașă și jachetă

Dacă suntem adeptele lookurilor casual, putem purta  jeanși cu o cămașă albă sau colorată, și o jachetă din piele. Pentru un plus de feminitate, adăugăm o eșarfă colorată legată la gât, care va transforma ținuta într-o apariție elegantă și feminină.

Rochia – mereu în vogă

O rochie lungă sau midi, indifferent de stofă, este perfectă pentru a fi purtată la un asemenea eveniment special. Pentru a-i conferi un aer cât mai primăvăratic, o asortăm cu sandale cu toc înalt si un clutch colorat sau nude. Iar pentru a da un aer mai casual unei rochii scurte sau midi cu volane sau dantelă, putem adăuga o geacă din denim sau o jachetă din piele în culori neutre precum negru sau maro închis.

Indiferent de ținuta aleasă, este important să alegem piese care ne reflectă personalitatea și în care ne simțim confortabil.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.