Cum se poartă colanții în această primăvară. Bine de știut!

Colanții sunt articolul vestimentar care nu lipsește din garderoba nici unei femei. Aceștia sunt versatili, confortabili și necostisitori. Mai mult chiar, pot fi purtați în orice sezon. Cu toate acestea, colanții pot scoate foarte ușor în evidență micile imperfecțiuni, dacă nu sunt asortați corect.

Cum se poartă colanții în această primăvară, află din articol!

  • E bine de știut că colanții nu sunt dresuri și nici pantaloni, de aceea trebuie purtați așa cum se cuvine.
  • Colanții nu se poartă ca pantaloni și nici cu fuste sau rochii. Însă se vor asorta bine cu o rochie scurtă, asimetrică.
  • Aceștia se potrivesc de minune unei ținute casual.
  • Colanții trebuie să fie nici prea largi, nici prea strâmți, ci pe mărimea ta.
  • Regula esențială este ca haina purtată în partea de sus a corpului, să acopere posteriorul.

Corpul în formă de măr

Dacă ai corpul în formă de măr, poți purta colanți fără nici o problemă. Ai grijă să îi îmbraci cu un pulover, bluză, cămașă supradimensionată sau tricou. Astfel vei acoperi micile imperfecțiuni din partea de sus a corpului și îți vei scoate în evidență picioarele.

Corpul în formă de pară

Dacă ai corpul în această formă, trebuie să porți haine care să îți acopere coapsele și posteriorul. Astfel, optează pentru un pulover sau o cămașă lungă, care se va potrivi perfect cu o pereche de colanți.

Corpul cu gambe voluminoase

În acest caz, colanții nu sunt indicați, deoarece îți vor scoate gambele în evidență. Totuși, dacă ai o pereche de cizme înalte, până la genunchi, vor camufla mica imperfecțiune.

Corpul în formă rectangulară

Dacă ai forma corpului astfel, renunță la colanții în culori închise, care nu te avantajează. În schimb, optează pentru o pereche colorată, care va pune accent pe posterior și șolduri.

Corpul în formă de clepsidră

Acesta este corpul perfect, pe care se va aranja frumos orice pereche de colanți.

Dacă te întrebi ce culoare ar trebui să aibă colanții pe care îi porți, e bine de știut că cei mai potriviți sunt cei de culoare neagră, fără imprimeuri. Aceștia se vor asorta bine cu articole vestimentare în culori închise sau neutre.

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.