Buclele, din nou la modă. Cum le poți face acasă

O perioadă foarte lungă de timp, coafurile cu bucle au fost la modă. Mai apoi, au dispărut din vizor și toate femeile își doreau să aibă părul drept. Ei bine, dacă ai părul ondulat de la naștere, avem pentru tine o veste bună: buclele, din nou la modă sunt și mai mult chiar, îți spunem cum le poți face acasă! E mult mai simplu decât pare la prima vedere!

Dacă ai părul lung și îți dorești bucle care să atragă atenția celor din jur, trebuie să-l îngrijești cu mare atenție. Pentru a menține puterea și strălucirea naturală a acestora poți:

  • face diverse proceduri cosmetice
  • administra complex de vitamine și minerale
  • peria frecvent cu o perie pentru masaj
  • șampona regulat

Pentru a crea bucle lungi frumoase acasă, vor fi utile aceste sfaturi:

  • Dacă ai bucle prea mici, le poți face mai mari cu un uscător de păr. Nu le îndrepta cu placa, deoarece vei distruge părul
  • Înainte de coafare, pentru a da volumul necesar, tratează firele lungi și subțiri cu produse de styling
  • Pentru a împiedica apariția vârfurilor despicate și creșterea fragilității părului, ceea ce poate necesita tăierea părului pentru a remedia problemele, folosește cât mai rar ustensile de coafat cu căldură

Cum să obții acasă bucle

Folosește bigudiuri flexibile

Folosind această variantă, nu distrugi structura firului de păr. Mai întâi, spală-te pe cap și usucă bine părul. Apoi rulează pe bigudiu șuvițele potrivite, nu foarte groase, până la rădăcină, dupa care îndoaie bigudiul. Dacă îți dorești bucle strânse, lasă bigudiurile peste noapte. Dimineața, desfă fiecare buclă și pulverizează fixativ.

Folosește panglici

Dacă nu ai bigudiuri flexibile, poți folosi orice material ai la îndemână, fie că este vorba de șosete, resturi de țesătură sau bucăți de paralon. Înfășoară șuvițe subțiri pe aceste panglici și lasă-le aproximativ 10 ore. Scoate apoi panglicile și folosește degetele pentru a forma bucle mari.

Folosește o bandă de cauciuc

O modalitate eficientă, simplă și nedureroasă de a obține bucle mari și frumoase este să folosești o bandă elastică de cauciuc. Pentru început, dupa ce ți-ai spălat părul, aplică mousse sau spumă și puneți banda pe cap, înfășurând părul în jurul acesteia, începând din față. Lasă peste noapte, iar dimineața îndepărtează banda și îndreaptă buclele cu degetele!

Care metodă este preferata ta?

Sursa foto – Unsplash

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.