Horoscopul săptămânii 8 – 14 februarie. Fii pregătit pentru o schimbare

Berbec. Ai energia și puterea pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. Te așteaptă o săptămână a împlinirilor profesionale. Nu uita să te și odihnești în zilele libere pe care le ai.

Taur. Dedică-ți timp ție și fii tu cu tine. Singurătatea ți-ar putea fi de folos în cazul în care ai de făcut alegeri. Găsește echilibrul dintre rațiune și emoție.

Gemeni. Ascultă-ți intuiția și fii atent la deciziile pe care trebuie să le iei. În ceea ce ține viața personală, se pare că totul se rezolvă cu bine dacă nu repeți aceleași greșeli.

Rac. Te așteaptă o săptămână plină și frumoasă în ceea ce ține cariera ta. E momentul potrivit pentru planuri noi și mărețe. În dragoste s-ar putea să apară o persoană din trecut.

Leu. Ai energia și ajutorul planetelor în a-ți realiza scopurile și planurile. Gândește și acționează măreț. Vei vedea rezultatele imediat ce depui multă muncă.

Fecioară. Ai de rezolvat mai multe lucruri care au rămas nefăcute, iar pentru asta, trebuie să fii pragmatic. Lasă loc pentru emoții abia spre sfârșitul săptămânii.

Balanță. Este o săptămână care aduce schimbări pozitive pe plan profesional. Acum este timpul să acționezi și chiar să investești. Și în viața amoroasă te poți aștepta la susținere și afecțiune din partea partenerului.

Scorpion. Este o săptămână propice pentru a te cunoaște pe tine însuți, pentru a te izola, dar și pentru noi căutări.

Săgetător. Te așteaptă o săptămână cu planuri mari și noi oferte interesante. Acționează așa cum știi și simți tu, dar ține cont de greșelile din trecut și nu le repeta.

Capricorn. Viața amoroasă va fi așa cum ți-o dorești tu. Viața profesională, însă, va avea de suferit dacă te înconjori de colegi bârfitori sau dacă le dai ocazii pentru a bârfi. Așadar, stai departe de lucruri care ți-ar putea știrbi reputația.

Vărsător. Săptămâna aceasta te vei bucura de realizări și de satisfacția pe care o aduce lucrul bine făcut. Dacă e vorba de viața profesională, vei reuși să-ți îmbunătățești venitul. Dacă e vorba de viața personală, reușești să restabilești relațiile cu familia.

Pești. Norocul este de partea ta în această săptămână. Vei avea parte de schimbări pozitive care îți vor îmbunătăți viața.

Sursa foto: NBC News

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.